YOKOHAMA HOT ROD Custom Show 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja JanneK, 6.12.2007.

  1. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tuosta kyltistä ajattelin että paikallinen Fomoco:n tehdas on varmaan takonut noita aika paljon aikanaan maahan. Tosin niistä samoista pelleistä on vielä tehty monet Daewoot sen jälkeenkin.

    Nuo Milner-coupe:t taas todistaa että ruma elokuvahäksätin/peltoauto saa ihmiset innostumaan ihan mistä vaan ympäri maailman. (tuleekohan nyt turpaan. :oops: )

    - Jani -
     
  2. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Japsi Ford ?

    Ihmettelen noiden osien sopivuutta,istuvat niin hyvin.Oliskohan Fordia kasailtu tuollakin päin maailmaa?Koskas aloitetaan Milnerin coupen suunnittelu? Pitäis jonkin hankkia kori, tehtäis taas yhteisprojektina kuten roadsterikin. Valmistaisin korista muotit ja lahjoittaisin korisarjan omistajalle yhden satsin ilmaiseksi.
     
  3. JanneK

    JanneK 3rd gear

  4. JanneK

    JanneK 3rd gear

  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Pirun kovia maalareita löytyy jaappaniasta!
     

Kerro tästä muillekin!