Yosemite sam tänään jimin asfallisotureissa 15:25

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja sami-v, 11.7.2009.

  1. sami-v

    sami-v 1st gear

    Jaksossa tehdään 2 `69 fläkää eli kuplaa.
     
  2. CH3OH

    CH3OH 1st gear

    No eipähän ollut kovin kaksinen show, perus-realityä perus-imbesillille. Tosin aikaa rakentamiseen oli vain 3 "reality-päivää". 6-vuotiaskin tajuaa, ettei aikajana mene ihan realistisesti näissä sarjoissa, kun penkkejä kannetaan autoon 3 minuuttia ennen sen valmistumista. Leikkaus oli todella ärsyttävä: varttimaililla kamera vaihtui noin 3 kertaa sekunnissa, ja rakennusvaiheessakaan ei saanut yksityiskohdista mitään selvää levottoman kuvauksen ansiosta. Ei epileptikoille! Mitä nyt katolla olevaa tupakinsytytintä esiteltiin varmaan minuutti, kuten myös sinänsä ihan onnistuneen näköistä speedsterin keulaa. Umpimallin moottorin asennusta ei esitelty juur lainkaan, kuten ei autojen hifi-asennuksiakaan. Kuitenkin nämä olivat suuressa painoarvossa voittajaa ratkaistaessa. Pakollinen kliseinen tunnekuohukin oli, kun se yksi jantteri ei halunutkaan häntää siihen halloween-kuplaan. Ja mikähän sen välikilpailun anti oli, jossa oli vedetty randomilla jostain 2 täysin ohjelmaan kuulumatonta autoa, ja voittaja sai turvavyöt? Senkin 2 minuuttia olis voinut esitellä vaikka tuota hienoa liekkimaalausta, niin olis saanut edes jotain irti tästä hienosta tv-pläjäyksestä.

    Yleensä en edes vaivaudu ruoskimaan itseäni katsomalla näitä sarjoja, nyt vaan alkuasetelma vaikutti jotenkin poikkeuksellisen lupaavalta. Siksi siis avautuminen. Nyt kun olen vähän rauhoittunut, voidaan positiiviseksi puoleksi lukea se, että noita sairaan hienoja indian-moottoripyörän parkkivaloja saa näemmä reprona jostain :wink:
     

Kerro tästä muillekin!