Yrityksen nimi hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tiizei69, 6.2.2005.

  1. tiizei69

    tiizei69 1st gear

    Olen joskus nähnyt ilmoituksen muistaakseni keskisuomessa vaikuttavasta puljusta: Kauppaavat rempattuja jenkkien vaihdelaatikoita ja ottavat entisen vaihdossa. Yhteystiedot vain puuttuu, voisko joku jeesata? Jos joku on tehnyt kauppaa kyseisen firman kanssa, millaisia kokemuksia palvelusta ja tuotteiden laadusta?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kauno Koskinen Hartolassa ?? Ilmoituksia hänellä on V8Magazinessa silloin tällöin.
     
  3. tiizei69

    tiizei69 1st gear

    Juuri tuota tarkoitin, kiitosta!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sit oltava varovainen. Tehnyt/kaupannut ehkä 95 % tämän maan pommilaatikoista. Halpoja mutta hyvyys lähinnä negatiivinen
     
  5. tiizei69

    tiizei69 1st gear

    Jaa, et sellanen tapaus. Ei ole tutuilla kokemuksia aikaansaannoksistaan mutta ilmeisesti kannatta luottaa tuttuun ja turvalliseen.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    On sieltä varamsti joku saanut edullisen ja toimivankin laatikon mutta tunnen itseni lisäksi useita tapauksia missä homma on ollut mitä sattuu. Ja aina nämä amerikoissa tehdaskorjatut on lähinnä sellasia aihioita eli taso vaihtelee ja huonolla tuurilla sittenkaikki menee pieleen eli itte laittasin tollasen "tehdaskorjatun" penkkiin ja tarkastuttaisin että kaikki on oK...
     

Kerro tästä muillekin!