yskäisee ja sit ontuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pikkupoika, 2.9.2004.

  1. pikkupoika

    pikkupoika 1st gear

    mistä johtuu kun antaa paikallaan kierrosta reilun polkaisun verran nin kaasarissa paukahtaa ja sit alkaa käydä "kolmella"?350cid 600 holley peltisarjoilla... :-?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    bensa pumppu on särki tai ei muuten vaan riitä bensa.kato bensan pinnat siitä kaasarista.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    bensan suodatin on tukossa
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tai sitten jossain sytyttää sen verran aikaisin, että lieska tulee venan ohi imusarjaan ja poksauttaa kaasarissa. Vähän tommosen jälkeen tuppaa rykiin.
     
  5. pikkupoika

    pikkupoika 1st gear

    bensapumppu tuskin on ahven,suodatin on kyllä vaihdon edellä.bensaa se kyllä saa,ehkä jopa liikaakin.täytyy kattoa sytyn ajoitus...kaasari täytyis purkaa kun läppä aksilassa liikaa käyttö välystä,lie vaikuttaa päästöihin?
     

Kerro tästä muillekin!