Ystävällisiä nuo jenkit...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja dean66, 14.3.2007.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Oon törmännyt vastaavaan kotimaisten vanhemman polven mobilistien keskuudessa... :-?
     
  2. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Joo-o, amerikanjimien tietämystä muista maista voisi vähän parantaa, mutta toki poikkeuksiakin löytyy.

    - Naapurin likka oli vaihto-oppilaana ja olivat sitten kattoneet koulussa jonkun dokumentin Vietnamista. Leffassa porukka oli popsinu koiraa ja sitten leffan jälkeen joku oli tullu naapurin likalta kysymään, että kuinkas te sen koiran valmistatte, keitättekö vai paistatteko...?? Finland=Vietnam :eek:

    - Washington D.C:ssä (tasavirta) käydessäni piti tottakai pakolliset nähtävyydet kiertää ja museossa joku äijä oli kertomassa kalastuksesta. No hetihän se rupes jututtamaan ja huomas, ettei ihan paikallisia olla ja kysy että mistäs ollaan. Sanoin että Suomesta ja arvelin, ettei sillä mitään hajuakaan ole koko maasta, mutta se sitten kysäs että mistäpäin Suomea. No Kuopiostahan myö. -Ai jaa, hän on pari kertaa käynykin ihan siinä lähellä :eek:
    Samaisessa museossa oli muuten joku Ed "Big Daddy" Rothin kiihdytysvekoitin. Semmonen missä kuski istuu perämiehen paikalla, aivan auton perässä.

    - Nykissä JFK:lla jossain rihkamakaupassa täti rupes jututtamaan ja kysy että ootteko ruotsalaisia?
    -No ei olla
    - Entäs Norjalaisia?
    - Ei olla Norjalaisiakaan
    - No mistäs ootte?
    - Suomestaha me
    - No niin hän vähän arvelikin, että jostain sieltäpäin
    - Ai mitennii?
    - No kun teillä (kaveri & minä) on nahkarotsit päällä. Täällä päin ne on niin kalliita. Ihan pari-kolmesataa maksavat. :eek:
     
  3. tammercity

    tammercity Gearhead

    Yhtä järkeviä tuntui tuolla Canadassakin porukka olevan..

    Sukuloimassa oltiin sillon siellä niin saatiin sitten kutsu illalliselle veljen muijan sukulaisille.
    Ryystin siinä sitten coka-colaa palttiarallaa puoltoista litraa illan aikana ruuan yhteydessä.
    Tulivat vaan aterioinnin jälkeen sitten kysyyn että: Onko teillä siellä Suomessa colaa myynnissä ja olenko mä ennen juonut sitä?
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

    Jimmy Carter kävi 70-luvulla rovaniemellä. Lahjoitti ihmisille kuulakyniä kuin suurena ihmeenä, ja hämmästeli kun siellä oli katuvalot.

    Kuten Chevy '53 osuvasti ilmaisi, johdossa vain vähä vikkaa

    Niitä on vissiin jo 270 miljoonaa, siihen mahtuu monenlaista taaperoa ihmekös tuo. Meiton ooDeellä palijo vähemmän, ja aika kauhiaa porukkaa laitaluvultansa jo tässäkin otannassa
     
  5. ramman

    ramman Double Gearhead

    Pari vuotta sitten oli suomessa käymässä tällänen elämäntapavannari jenkeistä kattelemassa paikallista vani touhua ja sillä oli mukana kaikkea hauskaa krääsää myytävänä. Aikani siinä ihmeteltyäni kysyin miksei sillä ole yhtään dodge aiheisia kelloja myytävänä kun muita merkkejä löytyy? kaveri pahoitteli ja sanoi, että annappa maili osoite niin etin sulle sellasen kun pääsen kotiin. Olin jo unohtanu koko homman kun yks päivä poksahti mailia, että jos kello vielä kiinnostaa paa taalat kuoreen niin laitan sen sulle postissa tulemaan. Kun ei ollut mistään isoista rahoista todellakaan kysymys tein työtä käskettyä, muutaman päivän päästä tuli taas meiliä, että" laitoin kellon postiin ja boonuksena nauhottelin sulle yhdeksän tunnin VHS koosteen noista meettingeistä täältä jenkeistä ja euroopasta" :eek: reilu meininki :)
     
  6. mb508

    mb508 Gearhead

     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    http://www.garlits.com/
    Olisikohan ollut kuiten tuo toinen Big Daddy kyseessä, eli Don Garlits?
    Nähtävästi joku Swamp Rat nro 1-13?
     
  8. 188

    188 3rd gear

    Se Carter oli kyllä Lyndon B. Jhonson, USAn varapressa siihen aikaan.
     
  9. shark

    shark 3rd gear

    Sitä aina päivitellään kuinka tietämättömiä Jenkit on.Maa kun nyt on aika suuri sekä kooltaan että väkiluvultaan(oikea sulatusuuni).Useimmissa 50 osavaltiossa on ainakin yksi KAUPUNKI jossa on asukasmäärä kuin Suomessa.
    Kuinka paljon täällä tiedetään mitä,kuka ja miten teki esim.Kansasissa,Nebraskassa,Missourissa yms. :eek:

    Paikallisille tiedotusvälineille riittää uutisoitavaa omasta maasta +sodista muissa maissa missä heillä on sekä poliittisia että taloudellisia intressejä.

    Pohjosmaita voi verrata johonkin rauhalliseen Afriikan valtioon eli ei täällä tapahdu mitään kansainvälisesti kiinnostavaa.

    Klassinen esimerkki oli mitä Hongkongissa tiedetään Suomesta??

    Joo joku oli istunut jäällä pilkillä monta päivää(uusi maailmanennätys!) ja Aku Ankka oli kielletty jossain kirjastossa kun ei ollut housuja jalassa ja eli muutenkin synnissä :rotfl:

    Ois kiva kun tollainen BORAT tyyppi tekis salaa filmin mitä täällä tosiaan tiedetään ja kestä tykätään.Vois olla aika surkuhupaisaa katseltavaa sivistyneestä kansakunnasta :oops:
     
  10. NJC-13

    NJC-13 3rd gear

    kyselin ebayn myyjältä osan sopivuutta, ei sopinut mun vekottimeen
    hän lupas käydä seuraavana päivänä romikselta kaivamassa mulle semmosen :eek: eikä edes ottanut mitään välistä... ja oli muuten ihan vimpan päälle paketoitukin
     
  11. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Tupis: Olisikohan ollut kuiten tuo toinen Big Daddy kyseessä, eli Don Garlits?
    Nähtävästi joku Swamp Rat nro 1-13?


    Voip olla tai voip olla olemattakin. Joku isoisä kumminkin. Pitäis valokuvia penkoo...
     
  12. Turnn

    Turnn Gearhead

    Tiedustelin nelisen vuotta sitten sähköpostilla summitista että" "Do you accept Visa electron (billing card)".Vastasivat myös suomeksi :eek: .
    Muutama esimerkki:
    We do not accept electronic or internet payment credit cards - Me ajaa ei hyväksyä elektroninen eli jäsentenvälinen lunastus hyvittää korttipeli.

    We do accept Master card,Visa,American express...- Me ajaa hyväksyä Ajometsästyksen johtaja karstata,Kasvot,Amerikkalainen Esiintuoda...

    We do verify billing information with the credit card company - Me ajaa tarkistaa biljardipeli ilmianto avulla karstata firma.

    Hauskaa tekstiä ja erittäin ystävällistä palvelua.
     

Kerro tästä muillekin!