ZF-S5 35/2 varaosia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 4d sedan, 9.1.2012.

  1. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Tälläinen vettä sisäänsä saanut manuaaliaski olis nyt työn alla ja tulossa vanhaan Vaniin Cumminsin perään.
    Onko jollain jotain hyvää paikkaa tämän askin varaosien oston suhteen? Googlettelin aikani enkä tullut kyllä yhtään viisaammaksi, uusia ja käytettyjä kokonaisia askeja vaan löysin....
    Toi mun on lähtöisin F6 Volvosta, samaa rasiaa on käytössä toki monissa muissakin sovelluksissa, mm. proto-Sisussa.

    Tarvelistalla olis ainakin pää- ja sivuakselin laakerit ja 3,4,5-vaihteitten synkronirenkaat ja mahdollisesti ykkösen neulalaakeri. Sivuakselin laakerit on kyllä ihan peruskauraa ja ne saa laakerikaupasta mutta noi muut, ne on vähän haastelisemmat. Synkronit on näköjään valurautaa, enpä ole moisiin ennen törmännyt :eek:

    Raskaan kaluston kaupoista en ole vielä ennättänyt kysellä, jostain sellasestahan vois tärpätä?
     

Kerro tästä muillekin!