ZF4 HP22 sekoilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja DUCK TAIL, 1.3.2011.

  1. DUCK TAIL

    DUCK TAIL Gearhead

    Laatikko ei vaihda alaspäin. Jättää 2 tai 3 päälle kun pysähtyy D päällä. Pakko-vaihteilla toimii, eikä laatikko luista.
    Öljyt ja suodatin vaihdettu, ei ollu mujua eikä haissu öljy palaneelle. Kickdown-vaijeria olen säätäny, ei tunnu vaikuttavan. Oisko venttiilikoneistossa paskaa?

    Auto on 940 Volvo bensakoneella.
     
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Siis ei vaihda "vapaalle" vai lähtee kakkosella??? Taitaa Vulvaki lähtee normaalisti kakkosella, vasta lappu lattiassa kelaa kaikki vaihteet...
     
  3. DUCK TAIL

    DUCK TAIL Gearhead

    Kakkosella lähtee, kyllä siinä jotain häikkää on, kun ennen lähteny aina ykkösellä. Tosin vaihtaa ykkösen, kun painaa lapun syvemmälle. Kuitenkin aika rujosti "kolauttaa" sen ykkösen. Ei se mun mielestä kuulu noin toimia.

    Niin, ja kylmänä tuntuu toimivan oikein, kun lämpenee sekoilu alkaa...
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ahaa, taitaa sitten olla tunnit täynnä. Kylmänä ku öljy jähmeempää toimii OK ja kuumana falskaa paineet ohi tiivisteiden...
     

Kerro tästä muillekin!