Zippon kierretangot.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja SuviUuno, 21.4.2014.

  1. SuviUuno

    SuviUuno 1st gear

    Eli kyseessä vuoden -78 4tonnin Zippo 2-pilariautonostin, josta alkanut kierretangot antautumaan alapäästä. Ovatkohan miten tyyriitä ja kukahan näitä suomessa myy?
     
  2. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    340 puntaa näytti olevan jonkin mallin ruuvi.
    http://www.straightset.co.uk/2601/856/c ... pares.html

    Miten se(ne) ruuvi(t) on hajonnut? Tommosta trapetsikierretankoa saa metritavaranakin kunhan tietää kierteen yms. Koneistamossa hoitaa loput. Mutterinkin saa jossain koneistamossa teetettyä.
     
  3. SuviUuno

    SuviUuno 1st gear

    Kuin rotta ois jyrsiny kierteistä. Turhan kovalla nousulla nuo normaalit trapetsitangot joihin ole törmännyt, varmaan loppuu moottorista teho ja voimansiirtokaan ei kestäisi. Ja mitä joskus aikanaan kyselin rautavartaston kautta niin oli melko suolasen hintaisia nuo paksut yleis trapetsitangot 3 metrisinä. Luokkaa 400€ kappale?

    Halkasijan pitäisi olla 50mm ja nousun 5mm kierrokselle.
     

Kerro tästä muillekin!