itsenäisyyspäivän varjoparaati

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blandis, 2.12.2007.

  1. blandis

    blandis 1st gear

    onkos kellään tietoa loviisan seudulla olevasta varjoparaatista ?
    vissiin tänään mut mikä aikataulu ?
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Mikäs tää tälläinen varjoparaati on. Liittyykse jotenkin autoihin. Jos liittyy, niin nimi on huonosti valittu. Jos ei liity autoihin, niin onkos se sitten joku epäisänmallinen juttu, jolla halutaan mollata puolustusvoimia vai mikä tää on?
     
  3. RacingUSA

    RacingUSA 1st gear

    Virallisempi nimi ainakin kutsussa oli SUOMI 90-paraati.
    Paikkana oli Koskenkylä ja alkoi kai kello 10.00.

    Paikalle en päässyt, mutta kalusto oli kai sitä eräiden harrastajien perinteistä panssariajoneuvoa ja tykinvetolavettia, joita Mobilistin sivuillakin on usein esitelty.
     
  4. hla

    hla Gearhead

    Tapahtumahan on järjestetty jo ainakin kolme kertaa samassa paikassa eli Koskenkylässä Pernajassa. Paikalla oli parikymmentä "maastoajoneuvoa..." vai olisko sotilasajoneuvo parempi sana. Muutama Sisu, Zil, GAZ, pari ATS:ää ja joku muu telavetoinen, mitä en tunnistanut. Niin ja sit yks panssarivaunu, mallista ei havaintoa.

    Eli harrastajien kokoontuminen siinä missä muutkin.


    Klo. 12 ne ajoivat pellolla "paraatin" eli noin muutaman sadan metrin mittaista ympyrää muutaman kierroksen panssarivaunun vetäessä joukkoa.

    Ja blandikselle: Esim. Mobilistissa oli puhelinnumero mihin olis voinu soittaa ja kysyä, niin mekin tehtiin.

    ST1:ltä lähtien oli opasteet paikalle.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Kiitos selvityksistä. Toi SUOMI-90 paraati olisi voinut olla ihan mielenkiintoinen. Järvenpäässä bongasin perjantai-iltana yhden siirtokilvissä olleen entisen intin Proton, on nykyään yksityisomistuksessa ja tullee aikanaan reksiteriin museoajoneuvona.
     

Kerro tästä muillekin!