Historic Race Cup 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MPST 67, 16.6.2010.

  1. MPST 67

    MPST 67 1st gear

  2. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    3-4.7.2010 Ja kausi jatkuu Pohjanmaan lakeuksilla, eli vuorossa on Botniaringin kisa Jurvassa. http://www.historicrace.fi/indexf.htm V8-luokkaan ovat ilmoittautuneet seuraavat herrasmiehet:

    Kivikoski Chevelle

    Mikkola Camaro

    Rekonen Ford Mustang

    Saarinen Corvette

    Liukkonen Camaro, joka on perunut ilmoittautumisen viime hetkellä.

    Ja eipä tullut yllätyksenä, että taas kerran on todella helteinen viikonloppu kyseessä, eli vahvoilla ovat ne, joilla jäähdytys pelaa niin koneessa, jarruissa, kuin ohjaamossakin! Kuulostellaan aika-ajojen tuloksia ja jos ehditään niin pirautetaan paikanpäälle.

    No niin aika-ajot on paketissa ja tulokset ovat Saarinen,Rekonen,Mikkola ja Kivikoski. Eli sininenovaali teki iskun kenraalimoottoreiden kenttään! Kisapäivää odotellessa. http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=559063
     
  3. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    No niin, 3. ja 4.osakilpailu on ajettu ja tulokset: Race1. V8 kolmen kärki, Rekonen, Saarinen, Mikkola. ja piste tilinsa avasi myös Mr.Kivikoski tuolla ei niin kevyellä Chevellellä -hienoa! Roadsport A: 1.Riikonen 2. Floman 3. Lahti

    Race2. RSV8:Rekonen, Mikkola, Saarinen. RSA: Riikonen, Floman, Laiho

    Eli Fordin paluu radoille oli erinomainen suoritus ja jännitys säilyy sarjan edetessä- hyvä!

    Pistetaulukkoa ja kuvakimaraa odotellessa!
     
  4. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

  5. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Eli pistetilanne,neljän osakilpailun jälkeen: RS V8 Saarinen 30p.- Mikkola 27p. -Liukkonen 17p. - Rekonen 16p. -Ukura 12p.

    Ja RS A: Riikonen 33p, -Floman 33p. - Lahti 32p. -tasaista on A-luokassa perinteisesti!

    pistetaulukko ym kuten tiedetään löytyy Historic Race Finlandin sivuilta.

    http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=559063
     
  6. balez

    balez 1st gear

    mitäs kierrosaikoja tälläset vehkeet naputteli tuolla?
     
  7. Jimi

    Jimi Gearhead

  8. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    No, niin ja tässäpä jo perinteisesti takuu laadukasta kuvamatskua a´la Mico Wikström!! http://canonfotopalvelu.kuvat.fi/kuvat/ ... gmail.com/

    -tuolla näkyi mm. kuinka tiukkaa kamppailu on parhaimmillaan V8 ja A-luokan kilpureiden kesken, tyyliin isolohko Chevelle vs. Opel Manta.. -Hyvä Eero!! :D . ja tässä näemme hyvin, että ei se aina ole pelkästään kärjessä tiukkaa. vaan kautta linjan!
    Ja komeasti liikkuu hieno Mexico Mustang, loistavaa, että vanhoja päivitettyjä kilpureita vihdoin pukkaa kasiluokkaan. Muita ehdokkaita..? No Ahveniston juhlakisaan sitten!
     
  9. MPST 67

    MPST 67 1st gear

  10. homer

    homer Double Gearhead

    Juu, tarkoitus on tuonne tulevana lauantaina tulla.
     
  11. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Suuntaamme juhlakisoihin sunnuntaina. nyt lupailee poutaa@raceday :D
     
  12. MK1

    MK1 Gearhead

    Kiva sessio jos tykkää katella vaan rinteestä... :-?
     
  13. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Joo, ekaa kertaa katsomon puolella.. mielummin kyllä katselis ohjaamon puolelta!! Mutta se ei nyt vaan käy :-? mutta come backia odotellessa, Ahvenisto GO GO!!!
     
  14. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Tuloksia / aikoja odotellessa: http://historicrace.mylaps.com/ iltap-illalla yleensä kierrosaikoja ja aika-ajojen tulokset löytyy tuolta.

    Kuvia? laittakaa ken ehtii!! Tänks. :D
     
  15. homer

    homer Double Gearhead

    Piti mennä jo tänään mutta menenkin vasta huomenna. Onkos se tosiaan niin että normaalille käyttöpelille ei Ahveniston tienoilla ole muuta parkkipaikkaa ku kadunvarret? Meinaan että jos näin on niin pitää kai lähteä hyvissä ajoin liikkeelle. Meinasin kunnioittaa tapahtuman luonnetta ja ajella mennen tullen vanhaa Hämeenlinnan tietä pitkin.
     
  16. ata

    ata Gearhead

    Näinhän se käytännössä on. Ei ole mitään varsinaista parkkipaikkaa normaaleille käyttöpeleille eikä edes alle 25 vuotta vanhoille harrasteautoille, vaan kadunvarteen tai sinne ns. raviradalle (urheilukenttä). Olen tässä itse lähdössä juuri katsomaan 18-vuotiaalla "uudella" "käyttöautolla" (jolla ajetaan melkein joka vuosi melkein joka viikko viikonloppuisin ehkä n. 1000-2000 km vuodessa) ja kadunvarteen menee, vaikka samalla autolla tuli ehdittyä monena vuonna oltua harrasteparkissakin ennenkuin silloinen harrasteparkin sponsori oli tuon 25-vuotissäännön sinne tuonut. Mutta kun tällainen sääntö on, niin noudatetaan sitä ja toivottavasti siellä harrasteparkissa ei sitten ole taas jotain 92 Mustangeja tms. muita liian uusia tavisautoja.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Eikös siinä jäähallilla ole jonkunlainen parkkipaikka eikä se nyt ole mahdottoman kaukana Ahvenioston radasta.
     
  18. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Joo, siitä ei ole matka eikä mikään reippailla tuonne moottoriurheilu pyhättöön!
     
  19. MPST 67

    MPST 67 1st gear

  20. Johnny V4

    Johnny V4 2nd gear

    Oli siellä ainakin Viper, Dodge Ram, Toyota Hiace ja letkassa C70 Volvo.

    Toi haarasteautoparaati on mennyt kanssa ihan päin persettä. Se on monelle varmasti osasyy tulla paikalle, mutta jo toisena vuotena peräkkäin on mutkin käännytetty siitä pois. Tänäänkin rata oli puoliksi tyhjä ja ne noin kymmenen siitä pois käännytettyä radankiertäjää olis venyttäny aikataulua ehkä n. 30 sekuntia. :poff: :mad:
     

Kerro tästä muillekin!