astron kone huoneen varis parvi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja marija71, 15.10.2010.

  1. marija71

    marija71 1st gear

    mulla ei ole tota ohjuripyörää.ku eri kone.ja toi nääni tulee kyllä mulla sisälle saakka.jos ei tulis niin aivan sama sille.mut toi ääni vie hermot kyllä pidemmällä matkalla.
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    -89:ssä ei taida tuota ohjausrullaa olla ja laturi ja kompura ovat eri puolilla.

    Kummalla puolella hintaa nämä viillot on? Tehostimen hihnapyörässä taitaa olla sauma jossain kohdin. Tuskin se ongelmia tuottaa, mutta ei oikein muutakaan tule mieleen, joka viiltoja voisi tehdä. Ja siinä tapauksessa vain tuo tehostimen hihnapyörä, jos se on jollain tavalla vaurioitunut.

    Ota letkun pätkä käteen ja kuulostele sillä, mikä hihnapyörä siellä ääntää. Vanhuuttaan kitisseen Astron hihnan äänet tulivat vesipumpun hihnapyörän kohdilta. -Ääni hävisi uudella hihnalla ja vanha kastelemalla.
     
  3. marija71

    marija71 1st gear

    viillot on hihnan ulko puolella.juu tietodssa on että uudella hihnalla ääni pois normaali oloissa.mutta ku mulla huuta vaik laitan siihen nyt uuden hihnan.juu tiedän kyllä että tehostimen siimapyörässä on ittessään poikki leikaus.enkä sitä nyt tarkottanutkaan vaan että itse hihnan pintaan tulee viilto jälkiä!!!siksi rupesin vain miettii että olisko mulla jokin siimaryöpä rikki ja siksi tollanen kitkan aiheuttama ääni syntyy :( mutta pelkkää arvailua.
     
  4. audiq

    audiq Gearhead

    Lähinnä tarkoitin, että jos sisäpuolella on jäljet, niin se tehostimen hihnapyörä voisi sellaiset aiheuttaa, jos se sauma irvistää. Mutta kun on ulkopuolella jäljet, niin sitten pitäisi tarkistella ne hihnapyörät, jotka ottavat hihnan selkäpuolelta kiinni.

    Mutta kuulostele nyt ensimmäisenä, mikä hihnapyörä siellä soi.
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  6. mb508

    mb508 Gearhead

    Kannattaa tarkistaa myös ettei generaattorin jäähdytyssiivet osu generaattorin kiinnikkeen runkoon. Varsinkin kierroksilla. Pitää myös aika mielenkiintosen äänen, kun sopivan kevyesti hipoo kiinnikkeen runkoa, eikä välttämättä jää isoa jälkeä.
     
  7. marija71

    marija71 1st gear

    no siivet ei ota mihkään kiinni.ja toi kone tyyppi ei ilmeisesti ole tossa autossa.koska tää on yhdellä hihnalla ja ei ole sitä ilmapumppua.mut pitäänee kattoo toi koneen tyyppi.
     
  8. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Koetappa vaihtaa hihna merkkiä. Ostin joku vuos sitten omaan lincolniini acdelcon uuden moniurahihnan ja oli hiljaa noin yhden päivän ajot jonka jälkeen meteli alko. Muistutti kans lähinnä varisparvea ja huuti niin, että hävetti. Kitkuttelin sen kanssa pari kuukautta siten, että suhautin silikonisprayta aina silloin tällöin hihnalle sen verta, että hiljeni.

    Juttelin yhden korjaajan kanssa ja se sano, että jotkut hihnat vaan ei toimi kaikissa autoissa ja sano, että kannattais kokeilla erimerkkistä. Ostin samantien Gatesin hihnan ja vaihdon jälkeen ei pienintäkään ääntä viimeseen 2 vuoteen.
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    auttaisko siihen varpusparveen vaikka joku eläin karkoite? tai vaikka hiilidioksidia... kuolisivat kivuttomasti.
     
  10. marija71

    marija71 1st gear

    kiitos tosi paljon tiedostasi :D täytyy ehdottomasti kokeilla merkin vaihtoo!!!koska noi kaikki hihnat ovat olleet saman merkisiä aina.ja kävin eilen kaikki mahdolliset vinkit läpi ja ei tullu tulosta :mad: ainut että ku todellakin laitto silikoonispraytä niin loppu hetkeksi että ilkes käydä ajelemassa :lol: mutta kiitos kaikille jotka ovat koittaneet auttaa!!!!!!!!!!!!!
     
  11. Meca

    Meca 3rd gear

    Kannattaa myös katsoa ovatko kaikki hihnapyörät samassa linjassa. Omassa oli ohjaustehostimen pumpun hihnapyörä eri linjassa, mikä aiheutti sen, että käynnistäessä hihna yritti hyppiä hihnapyörän reunan päälle. Tämä aiheutti kovan paukuttavan äänen. Kauan piti sitäkin ääntä jäljittää ennen kuin vika löytyi.
     
  12. marija71

    marija71 1st gear

    juu on katsottu ja kaikki ok.eikä toi pauku vaan soi.
     

Kerro tästä muillekin!