0 prosenttiset KV autot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja _MaZa_, 1.3.2006.

  1. HEMI

    HEMI 1st gear

    Mullakin KV auto......kyllähän se aina vähän jänskättää ja rakennella tekisi mieli :odroll:

    No toivottavasti tulee joku uus laki joka vapauttaa nuo vanhukset noista tyhmistä prosentti jutuista. No siitä tulee sitten jonkun sortin "ralli"auto jos joskus narahtaa jostain.....
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mä uskoisin, että tää korinvaihtohommeli koskee auton rakenteen muuttamista, ei korjaamista. Itsellä on ainakin mennyt sormien läpi muutama auto jossa ei varmasti ole ollut yhtään alkuperäistä osaa vaan kaikki korjattuja tai ehjistä varaosa-autoista vaihdettuja. Eihän kukaan voi olettaa että 50-40v vanha auto vastaa rakenteeltaan tieliikennelain vaatimuksia 2006 korjaamatta.
     
  3. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Suomen valtio voi...mites se Liikenne- ja Viestintäministeriön virallinen kanta menikään, aijuu, "auton moottori EI OLE kuluva osakokonaisuus".

    -JJ-
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi on tosiaankin vähän noloa kun meidänhän pitäis olla aina ollut ns. hyvin toimeentuleva "länsivaltio" ja kuitenkin meille roudataan vanhjoja autoja niinkuin mihin tahansa ex-itäblokin maahan :eek:
    Siinä oli ameriikan pojat ihmeissään kun tänne rahdattiin aikoinaan kaikki vanhat minkä tahansa kuntoiset leppäjeepit ja nyt sit on saksalaisten vuoro hykerrellä kun Suomeen saa dumpattua kaikki loppuun poljetut mersut ja bemarit :-?
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Lohkon numeronhan ne vaan syynää, jos syynää. Kaiken muun voi vaihtaa.
     
  6. rrauta

    rrauta 3rd gear

    kyllä autoon saa vaihtaa osia, ei sitä kukaan laske, kunhan vaan osat on samanlaisia kuin alkuperäiset. jopa koneen saa vaihtaa samanlaiseen ilman muutoskatsastusta.
    ongelmat alkavat vasta kun vaihdetaan osia jotka on ERILAISIA, ja tarvitsevat muutoskatsastuksen (muutoskatsastus tehdään vain jos rakennetta MUUTETAAN), sitten se aikaisemmin vaihdettu samanlainen moottori(jota ei tarvinnut muutoskatsastaa) lasketaan prosentteihin.

    tää on todella harrastaja ystävällistä toimintaa, ja varmasti estää veronkiertoa ja kaikkee...eli käytännössä mersun voi rakentaa uusiksi tuontiosilla kunhan vaan ei MUUTA mitään.
     

Kerro tästä muillekin!