Hyvää ja halpaa koneistajaa Tampereelta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja derwy, 31.5.2007.

  1. derwy

    derwy 2nd gear

    Olisiko kellään suosituksia koneistamosta, joka linjaisi koottavan kampiakseli/vauhtipyörä -konstruktion Tampereella?
    Arvostaisin, jos koneistamo hyväksyisi noinkin pienen työn mukisematta eikä veloittaisi siitä sen enempää kuin työhön vaadittava aika edellyttää.
    Myös harrastaja tarvittavine välineineen kelpaa.
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hyvää ja halpaa? Unohda toi yhtälö heti. Tietysti koneistamo tekee vaikka miten pienen työn. Nyt vai etsit Tampereelta sitä HYVÄÄ koneistamoa.
     
  3. derwy

    derwy 2nd gear

    Eipä noita pieniä töitä tunnu saavan kaupaksi muuta kuin pieniin pajoihin, ja niistä ei ole Tampereen seudulla oikein tietoa itsellä.

    Lantakärryn ratasta kun kävi näyttämässä eräässä metallialan firmassa, jossa lojui toistakymmentä ukkoa haalarit päällä istuskelemassa korttia lätkien, totesivat ettei oteta, kun ei kannata yksittäistöitä tehdä.
    Halvalla meinasin lähinnä, että kai noihinkin saisi yksittäistyönkin kun maksaisi koko vehkeen hinnan verran rahaa.
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mäkin oon saanu tavan takaa vastauksena että "me tehdään vaan yrityksille" tai "onko sulla tili meille" tai jopa "mistä te pojat ootte nuo saaneet"..
     
  5. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Kysäiseppäs Tammerdieselistä. Ne tekee siellä ihan meille kuluttajillekkin. Käsitykseni mukaan jopa melko suosittu koneistamo autoharrastajien keskuudessa.
     
  6. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Kylmä totuus on vaan tällähetkellä se, että koneistamot ja hitsaus alihankkijat on niin täynnä hommaa, ettei paljon kiinnosta yksittäiset työt.

    Ainoa paikka moiselle hommalle lienee moottorikoneistamot.
     
  7. etna

    etna 1st gear

    Hervannan teollisuus alueella oli/on semmoinen kuin huhtala jos en väärin muista, aikonaan piti yamaha superjet:iin teettää tiiviste potkuri tunneliin tiiviste on 200mm rosteri "prikka" 5mm leveä 2mm paksu, hervannan koneistus nauro meille päin naamaa että he tekee vain 10000 sarjoja ja me tarvittiin vain 1. No tän pikkupajan äijät sano että he kokeilee ja kato ukot sorvas tiivisteen, sen jälkeen vietiin sinne kaasuttimen imusuppilon malli ja ukot teki niitä alumiinista.Pomoja siellä ei ollu ollenkaan äijät oli itte. Nimestä en mee vannoo että oliko oikein ja onko kyseistä paikkaa enää oli samalla väylällä kuin hervannan koneistus ja jos joku vetää herneen nenäänsä niin "prikan" mitat on noin muistista ei tarkat aikaa on kulunu n 15 v niin ja lisäks oli/on VaihtoMoottori iidesjärven rannalla 500 cb hondan kansi hoidettiin siellä
    voi kyllä olla että höpisen mennyttä historiaa mutta omia kokemuksia
     
  8. derwy

    derwy 2nd gear

    Tammerdiesel lupasi hoitaa homman, katsotaan nyt miten käy. Vien limpun ensi viikolla sinne linjattavaksi.
     
  9. Lutra

    Lutra 1st gear

    Tammeri ei olle halvin mutta palvelu oli hyvää ja jälki hienoa kun yhden koneen siellä käytin. ;uistaakseni halusin 3 litraiseen ooppelin mottiin öljytikun reijän porattamaksi ja tekivät senkin ilman kummempia kysymättä. Vauhtipyörästä tekivät hienon ja maksimikeveän, muistaakseni kunnostivat kampurankin samalla...ainakin noin 6 vuotta sitten oli hyvä paikka ja kaverit tiesivät mitä pitää tehdä. Sinne olisi tarkoitus tarjota mun BBC lohkoakin jos vielä harrastajillekkin hommaa tekisivät.
     
  10. hanu

    hanu 1st gear

    Koneistamo Jorma Häihälä, sarankulmassa tekee melkein mitä vaan.
    Jos sattuu paikalle sillon kun Leo on paikalla kuulee ihmeellisiä juttuja vuosien takaa. Itsellä pelkkää hyvää sanottavaa.
     
  11. jonep

    jonep 3rd gear

    Komppaan tätä jo pelkän ajan pysähtyneisyyden takia (toki muitakin syitä on).
     
  12. Nailhead

    Nailhead 3rd gear

    Puikin palikat käväs Häihälässä,ei valittamista.Olen asioinyt myös Tammerdieselin kanssa,homma toimii sielläkin.
     

Kerro tästä muillekin!