AGA >< Woikoski

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Gerball, 30.9.2007.

  1. Gerball

    Gerball Gearhead

    Kärvähti sitten hihat lopullisesti tuon AGAn kanssa.
    Viikolla kun menin tyhjää vuokrapottua vaihtamaan, ilmoittivat AGAlla että minulla ei ole vuokrasopimusta heidän kanssaan. Vielä 4 vuotta jäljellä olevasta sopimuksestani ei ollut minkäänlaista tietoa heillä. Onneksi löysin oman kappaleeni sopimuksesta, muuten olisi 4 jäljellä olevaa/maksettua vuotta haihtunut taivaan tuuliin.
    No, sitten kun päästiin siihen pisteeseen että piti vaihtaa pulloa, ilmoitettiin et kaikki ko. tyyppiset ex Messerin potut on poistettu liikenteestä, joten pitää ostaa myös uusi mittari. (AGA osti Messerin vajaa vuosi sitten).
    Pisteenä iin päällä, konttorirouva kenen kanssa asioin, oli kuin pullollisen etikkaa juonut.
    Vuokrasopimuksen irtisanominen onnistuu kirjallisena ja näin tulee kohdallani tapahtumaan.
    Matka jatkui suomalaiseen kaasualan yritykseen Woikoskeen, josta ennestään positiivisia muistoja vuosien takaa.
    Vastaanotto oli täydellinen vastakohta AGAlle. Sain mukavat alennukset uudesta vuokrasopimuksesta, mittarista ja kaasusta. Henkilökunta oli todella mukavaa ja symppis porukkaa. On kuulemma aika paljon ex Messeriläisiä siirtynyt heidän asiakkaikseen, en ihmettele yhtään!!
     
  2. SököMotors

    SököMotors 3rd gear

    Woikoski hyvä.
     
  3. SamiL

    SamiL Gearhead

    Woikosken kanssa on mukava asioida, lukuunottamatta yhtä heidän jälleenmyyjistään, jolla en käy enää koskaan.
     
  4. ThunderRacing

    ThunderRacing 1st gear

    Anjalan Nesteeltä saa hyvää kahvia ja Woikosken kaasua! :D
     
  5. Hervast

    Hervast 1st gear

    Aga on hinnoittelullaan antanut selvästi ymmärtää että yksityisten ihmisten palvelu ei kiinnosta.

    No tasan yhtä hyvää kaasua saa woikoskelta...
     
  6. kimsu

    kimsu 1st gear

    itellä on oma pullo ja agalle meni tankkauseen jossa kesti aina KAUAN ja kerran hukkasivat. onneksi löysivät sillä se oli viimenen hukkaaminen siihen putiikkiin.1.5kk turhan pitkä aika täyttää pientä pulloa vaikka käyttöä on harvoin harrastekäytössä.
     
  7. PauliP

    PauliP 1st gear

    Ja Woikoskella on kuulemma talli täynnä harrasteautoja. Ja varsin erikoisia, kertoi eräs paikalla käynyt.
     
  8. JKF

    JKF Gearhead

    Taitaa tapahtua aika usein noita asiakkaitten omien pullojen yllättäviä "katoamisia", kun ei nimittäin ole ensimmäinen kerta kun kuulen jollekin niin käyneen.
     
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    woikosken asiakas pitkään ja ainakin nyt näyttää et asiakassuhde jatkuu vaan
     
  10. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kyllä AGA on ihan perseestä. Eei kompensoinut millään noita Messerin 300 baarin mittareita ilmoitti vain yksipuoleisesti, että on vain 200 baari pulloja ja ostakaa uudet mittarit. Siihen loppu mun ja Messerin/AGAn sopimus. Ja toivottavasti paljon porukkaa vaihtaa AGA:lta Voikoskelle. AGA on vain yritys asiakkaille ei harrastajille. Oletteko huomioneet hintojen nousun ja alennus % Messerin jälkeen, hinnat nouseet % pienentyneet.
     
  11. Quest

    Quest Gearhead

    Woikoski <> AGA 6-0
     
  12. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Palmbergeilla on ollut autoharrastus verissä useamman sukupolven ajan. Voikosken kaasutehtaan varjossa kasvaneena istuskelin erinäisiä kertoja tehtaan autotallissa eräässä valkoisessa amerikkalaisvalmisteisessa urheilujenkissä joskus 60- ja 70-lukujen taitteessa. Kyseinen amerikanvekotin on ilmeisesti edelleen tallessa. Insinöörineuvos esitteli tuota isänsä hankintaa vuodelta 1966 jossakin Moblassa ei nyt niin kauaakan aikaa sitten.

    Jep. Kyllä Woikosken pulloissa on harrasteautoille paremmin sopivaa kaasua kuin muilta mailta tulleilta yhtiöiltä saa. Ehdottomasti.
     
  13. Gerball

    Gerball Gearhead

    Täytyykin tulla ensi kesänä morjestamaan mr. Palmbergiä ja katsastamaan autokalustoa.
    Sattuu olemaan kesämökki Woikoskelta about 4 km etelään pitkin Vuohijärven selkää. Jokusen kerran ollaan siellä käyty vene retkellä.
     
  14. crawler

    crawler 1st gear

    Muistakaa että woikoskelta saa mtk:n jäsenet 45 pinnaa vuokrasopimuksista pois ja seoskaasujen täytöissä aleprosentti oli muistakaakseni 42 pinnaa.

    20 litranen sk-18 pullo 5v vuokrana n. 180e ja täyttö veroineen 42euroa.
     
  15. PauliP

    PauliP 1st gear

    Käsittääkseni kyseessä on yksityinen kokoelma (ei yleisölle tarkoitettu museo) jolloin kannattaa muistaa hyvän käytöksen rajat jos menee kyselemään.
     

Kerro tästä muillekin!