sportsman/pro et

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 22.1.2007.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Päivee,onko Sportsman ja Pro et luokkiin tulossa porukkaa.Täiltä tullaan Pro et luokkaan -37 Pontiacilla sbc tekniikalla ja aikatavoite alle 14 sekuntia.
     
  2. Hesus

    Hesus 1st gear

    Päivee päivee

    Suunnitelmat on ajaa kausi pro et luokassa puna/musta teamin Novalla. Aika tavoite tuolla 12 sekunnin nurkilla.

    Hesus
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Jyväskylästä tulee yks Mustangi, luokka ei oo vielä 100% varma onko se pro vai super pro mutta aika on varmaankin siinä 11 kieppeillä. Ja mikäs se sata-amppeerilla ajava ratsunimies oli, Jari Vanhalinna vai kuka? Ainakin lupas tilata Rossilta 14:1 puristeiset männät siihen :eek:
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    nostetaan asia taas esille ,jos olis ruvennut kiinnostamaan ajohommat tässä luokassa.
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tuolta Super Pro ET keskusteluissa kävi ilmi että nimimerkki joteam1 olis tulossa kahdellakin autolla mutta kaveri varmaan tarkentaa itse tähän kun huomaa.
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Tästä osoitteesta löytyy yhden tiimin sivut eli oma:www.hotrodderskuopio.net ja sieltä linkit ja pro et racing.saa tutustua vapaasti ja kommenttia antaa.
    Pro ET Racing
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Pro Et Racingin sivuja päivitelty.Onkohan muilla hommat missä mallissa?
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Ketä tulee ajamaan Motoparkkiin?Meijän teami tulloo -37 Pontiacilla,luokkahan on Pro ET.
     
  9. Hesus

    Hesus 1st gear

    Punamusta teemistä tulee allekirjoittanut Novalla. Toivottavasti on riittävästi kilpailijoita ettei tarvitse siirtyä muihin ryhmiin.

    Timo Heiskanen
    PET 1566
     
  10. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    edellisvuoden sekaannuksista oppineena tälle kaudelle olemme tehneet päätöksen street-ryhmien osalta että jos ryhmään ilmoittautuneita on 2-viikkoa (avauskisa 1 viikko) ennen kilpailua alle 5, niin kilpailijat siirretään automaattisesti ET-ryhmään ajamaan. pisteet jakautuvat samoin kuin viime kaudella, eli pohja pisteet saa siitä ryhmästä mihin ilmoittautui ja lisäksi siitä missä kilpailun ajoi. toivottavasti tämä käytäntö on kaikille selkeä ja viimevuotisilta sekaannuksilta vältytään.
     
  11. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Punamusta? Inkkari - neekeri tiiminä se on etelässä tunnettu. :rotfl:
    Ihan hyvä homma, vaikka kulun puoelstahan sillä vois superporo ET:täkin suhautella.
     
  12. Hesus

    Hesus 1st gear

    Niin eikös tuo neekeri viittaa YÖNTIMOOn ja toivottavasti kesän aikana saadaan saadaan sen verran aurikoa et naama punottais syssyllä.
    Toki sillä vois suhautella SPETissäkin mut levitetään tätä teemin kalustoa useampaan rykelmään niin ei tartte niitä teemin tiskivuoroja ratkoo viivalla.

    timo
     
  13. Tea

    Tea 1st gear

    Mä veikkaan että punottaa se naama muutenkin, ja ihan muista syistä.. ja ihan hyvä ajaakkin eri ryhmissä, ettei tarvi ton tallipäälikön tehdä sit mitään tallimääräyksiä :rotfl:
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Päivitetään vähän hommia:Kilpurin kuljetusongelma poistui kun Kivistö Racing lainaa Pro Et Racingille kesäksi kuljetusauton.Teami kiittää ja kumartaa Nokialle päin.
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Hieno homma! Vehkeet radalle, ja nähtävää kansalle, siitä tää homm ayleisön kannalta lähtee!
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    En tiedä kuuluuko tämä tänne mutta tuomme kisoihin katsomaan Kuopiosta Mäntykankaan koulun oppilaita ja heidän vanhempia ja huoltajia.Hot Rodders Kuopio Ry ja FHRA ry yhteistyössä esitellään Drag race kilpailumuotoa ja SAAPOLAN team esittelee teamiaan ja kierrättää varikolla muita teamia esitellen.Päivän kohokohtana toivottavasti järjestetään KYYTI jollekin huoltajalle tai vanhemmalle HORTON teamin kaksipaikkaisen draksterin kyydissä.TOIVOTAAN hienoa keliä ja paljon kilpailijoita MOTOPARKKIIN.TERV:pro ET 1337 Ps.KIITOKSIA JO TÄSSÄ VAIHEESSA KAIKILLE TAHOILLE JOTKA MAHDOLLISTAVAT TÄMÄN PÄIVÄN MÄNTYKANKAAN OPPILAILLE.
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    Supolle nostan hattua, hieno juttu kertakaikkiaan!
     
  18. bbford

    bbford Gearhead

    Katohan,asiallista touhua!
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Kunnia kuuluu FHRA:lle ja Hot Rodders Kuopio Ry:lle ja Saapolan Sepolle ja muille asiaan sotkeutuneille.On hienoo että homma kelpaa muillekin,olemme kerhona ajattaneet näitä Mäntykankaan erityiskoulun oppilaita ainakin 8 vuonna peräkkäin paikallisen pyöräporukan kanssa yhtenä päivänä vuodessa.Mäntykankaan koulu osallistui vappuna meidän kerhon näyttelyyn ja voitti elämys-autollaan 1 pokaalin tuomariston valinta.Minä olen vain kerhon pj.
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Maksettu ja ilmoittauduttu Motoparkin avauskisaan ja eka alastaron kisaan,onko muita?Pro Et 1337
     

Kerro tästä muillekin!