Millä -36 Ford rattilukko pois?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja jorke, 22.1.2007.

  1. jorke

    jorke Gearhead

    Milläs sais tuon rattilukon auki silleen siististi? On näköjään jäänyt rattilukkoon tuo akseli. Mulla on toinenkin ja se ei ole lukossa mut tuohon pitäs vaihtaa ehkä tuo rattiakseli mut säilyttää tuo ulkoputki.

    Lähteekö lukko pois jos saa tuon tapin lukon alapuolelta pois? Vissiin kierre siinä? Jos kasvattais hitsaamalla varovasti siihen sellasen josta pystyy kääntämään sen pois?

    Tuossa kuvat osasta:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Poraa tappi pois ja lukkopesä irti.
     
  3. jorke

    jorke Gearhead

    Juu, näinhän se on.

    Löysin kuvan lukosta ja lukitusnastasta Dennis Carpenter Productionin katalogista. Ei ole joo kierrettä. Pitää porata se nasta pois ja tilaa tuolta tai jostain, mistä saa, niin uus lukko ja lukitus.

    Mistäköhän muualta noit vois saada?
     
  4. jzl

    jzl 1st gear

    [​IMG]

    Voin sanoa, että vaikka tapin saisikin porattua ei lukko välttämättä helposti pois tuu. On mulla ainakin niin ruosteessa että projekti on siltä osin vielä telakalla.
     
  5. jorke

    jorke Gearhead

    Tuossa kuva kukosta ja lukitustapista:

    [​IMG]
     
  6. jara

    jara 1st gear

    Mistäs Jorge tuollaisen myyntiluettelon löysi?
     
  7. Fireball

    Fireball Gearhead

  8. lake ender

    lake ender Gearhead

    Toimituksetkin pelaa suomeen hyvin tolla carpenterilla, jos siis meinaat noi hilppeet tilata. Kaikenlaista pikkusälää on sielä tullu suoraan 8)
     
  9. jorke

    jorke Gearhead

    Hyvä tietää et pelaa hyvin. Tuolla on aika uskomatontakin tavaraa, siis että viel saa uustuotantoa jos rakentelee noita vanhoja Fordeja.

    Mut ei ole viel aiheellisia kaikki pikku nappelit ja sellaset, kun on "vähän" isompiakin juttuja.

    Toi lukkojuttu tuli nyt vaan mielenkiinnon vuoksi kateltua. Toi sikskun tuli uus ratti ja sen sovitin rattiputkeen. Pitihän sit vähän rassata muutakin samalla :)
     

Kerro tästä muillekin!