th350 ja kardaani ei mene paikoilleen.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jonimac, 2.7.2007.

  1. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    nyt myrkyn lykkäs. taino toivotaan ettei lykännyt. eli kun yrittää tökätä kardaania paikoilleen niin menee takastefan sisään hyvin ja sen jälkee tökkää kuin seinään :eek: parilla kardaanilla kokeiltu ja kumpikaan ei mennyt sen syvemmälle. booritukset on oikean kokoiset tottakai. kokeilin samoja kardaaneja sitten yhteen romuversioon samaisesta laatikosta, tosin BOP-jaolla niin kardaani sujahti paikoilleen kuin vanhaan mummoon.

    onko siellä takastefan takana joku laakeri tai jotai joka esim. mennyt vähän kieroon ettei kardaani pääse paikoilleen ? vai liekkö sinne joku kyläseppä omat puristussovitukset tehnyt :eek:

    kardaanissahan on se boorituksessa se lovi että on 2 rihlaa otettu yhdeksi siitä eli 1 väli on ns. leveämpi. ainakaan laatikoiden päässä katsottuna boorituksissa ei ole mitään erilaista etteikö se sinne menisi mitenpäin haluaa. vai onko se sitten siellä syvemmällä jonne ei oikein näe ennen kuin alkaa peräpäätä purkamaan ?
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Stefan jälkeen on liukulaakeri.
    Ongelmaa voi tulla, jos se on vinossa tai hakattu väärällä kardaanilla paskaks.
    Tai voihan se olla vaikka väärä laakeri.
    Joku kulunut yoke voi sitten solahtaa helposti.

    Se puuttuva rihla on siksi, että yoke "huohottaa" päästää rasvan ja/tai öljyn takas laatikkoon mitä sinne on mennyt. Kun sen pitää joustojen mukana liikkua. (paitsi corvetessa)
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo otin sen stefan pois ja kuikkasin sen verran että se ehkä sentin meni sen laakerin sisään ja sitten töppäsi. voihan se olla että sitä on murjottu. eli hännän irroitushommiin kunhan töistä joutaa
     
  4. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ongelmakin ratkesi. oli se stefan kiristejousi sieltä takapuolelta irronnut näköjään asennusvaiheessa. se oli sitten ollut kardaanin ja laakerin välissä. ei kummempia vahinkoja. lootakin on jo paikoillaan nyt 8)
     

Kerro tästä muillekin!