Ford -36 PU:n ovilukoista ja ikkunanmekanismista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Hebster52, 30.7.2007.

  1. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

    Olisko kellään vähän ideoita mistä tekisin?

    Kyseessä siis -36 vm. Ford Pickuppi jossa suomi valmiste hytti. Ovilukot ja ikkunan nostimet ovat hukassa. Ovet ovat rakennettu vanhemman rakennustavan mukaan elikkä ekaks puukehikko jonka ympärille ollaan "pingottu" peltiä... Puuosat joudun joka tapauksessa nikkaroida uudelleen joten kaikki voidaan rakentaa löydettävien osien perusteella. Mielellään oikealta aikakaudelta löytyvää osaa vois ehdotella. (Helppo saatavuus on plussaa...) :D
     
  2. HighwayStar

    HighwayStar 1st gear

    Meikäläisellä pitäisi olla jossain vanhoista suomi-ka-hyteistä purettuja hilppeitä...
    Voin kaivella nuo esiin ja nakata Forssan rompetorikuormaan, jos olet tulossa paikalle?
     
  3. lake ender

    lake ender Gearhead

    Rautakaupasta sisäovien lukkoja, traktorikaupasta tms. löytyy sopivia.
    Tai sitte kuplasta, jonka osia lienee sulla nurkissa... Itselläni on pikkiksessä kuplan lukot ja ikkunamekanismitkin aattelin tehdä kuplan osista. Ovet on kylläkin "alkuperäiset".
     

Kerro tästä muillekin!