Suomiautoja osiksi ja romuksi!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Impala71, 1.9.2003.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Impala71

    Impala71 1st gear

    Taitaa olla tämä aihe jo muutamaan kertaan käsitelty, mutta ei voi olla aloittamatta uudelleen. Tossa uusinta veeekasia lueskellessa myyntipalstalla iski silmään ilmoitus jossa tarjottiin myyntiin kokonaista suomiautoa melkein kailkki osat tallella mieluiten PURETTUNA osiksi!! taitaa olla aikamoinen ylitarjonta noista 60-luvun kaluista kun niitä on vara osiksikin purkaa!
    Tää samanen kaupittelija on tainnut purkaa osiksi jokusen toisenkin suomiauton jos en väärin vanhoja lehtiä tulkinnu?

    Toivottavasti auto jatkaa matkaa kokonaisena jonnekin muualle kuin romuttamolle!
     
  2. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

    Sinne meni taas yks letukka purettavaks.
    Vxxxttaa tuo toiminta.

    Makke edit sanamuotoa
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Saa siten varmaan paremmat rahat kuin että alkais kuunnella pieniä tarjouksia tyyliin "saat 500e tuosta ku eihän se ees toimi"

    en kyllä silti tue tuollasta osina myyntiä jos kokonaisia autoja löytyy, eriasia on joku vaikeasti kolaroitu auto.

    siellähän on ollu iso liuta niitä impaloita ja bel aireja 63-69 vuosikertojan väliltä, sedaneita ja farkkuja...muutama caminokin on tainnut olla '72 ja oisko '74...scottsdaleja, huh huh. pelastakaa joku ees säälistä :smile:
     
  4. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Onneksi niin monelle late great Chevylle on näytetty kustom-cirvestä, ne sille äijälle ei tunnu kelpaavan. Käyköhän kauppa paremmin, kun osat ovat peräisin esim. Eskon syyläri & poika Oy:n entisestä edustusautosta?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Samainen myyjä oli Teivossa romutorilla, hänellä on lähemmäs 80 chevrolettia pohjanmaan lakeuksilla vaan ei yhtään ajokelpoista kuten hän itse asian ilmaisee. Minuakin harmittaa jennkki autojen romuttaminen ja osiksi pistäminen kun loppuvat pian suomesta
     
  6. Impala71

    Impala71 1st gear

    Taitaa moisessa osiksipurkamisessa vain käydä niini että kori ja runko jää lojumaan tekniikan ja pisteosien lähdettyä ties minne ja muutamassa vuodessa korroosio tekee tehtävänsä aivan varmasti.
    Kokonaisena autolla olisi edes jonkinlainen mahdollisuus rikastuttaa jonakin päivänä autokantaamme. Muutenkin hyväkuntoisen auton linttaaminen lähentelee pyhäinhäväistystä!

    Varsinkin vanhojen suomiautojen huono kohtelu hirvittää koska niitä enää koskaan tule lisää...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    kuka sille pohojanmaan tuhoajalle ylipäätään myy autojaan jos (ja kun) tietää niiden menevän romuksi ??
     
  8. harri60

    harri60 Gearhead

    Onhan siinä se, että joku saa kauankin etsimänsä osan Suomesta. Ei tartte mennä jenkkilään osia hakemaan. Sääliksi käy tosin aitojen Suomi historian omaavien yksilöiden paloittelu. Kukin harrastaa tavallaan.
     
  9. perkele

    perkele Gearhead

    missäpäin junttilaa se pitää autojaan, meinaan olis kiva käydä kattomassa, ja vääntämässä kauppaa ja onko jollain puh numeroa (hukkasin se tolppa lehden (v8) jossa oli se ilmoitus[​IMG]
     
  10. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Samainen myyjä oli Teivossa romutorilla, hänellä on lähemmäs 80 chevrolettia pohjanmaan lakeuksilla vaan ei yhtään ajokelpoista kuten hän itse asian ilmaisee

    Onkohan yhtään korotettua blazeria tai C10:ä?
    Nro olis kiva tietää..
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    uusimmassa kasissa sillä on ilmoitus.
     
  12. Karva

    Karva Gearhead

    Homma pelaa myös toisin päin joku jolle noi osat on tuiki tärkeitä projektin kannalta kiittää kauniisti romu roopeja ja saa edes rahalla sen mitä tarvii ...

    Suurin osa noista purkuun menevistä suomi tai tuonti autoista on todellakin siinä kunnossa ja vaiheessa jotta niillä ei käytännössä ole mitään mahdollisuuksia joten toi itku on turha, siinä pisteessä oleva kärry joka noille sankareille päätyy on entinen, tai hyvä aihio meikäläisille.

    Tietty on jotain harvinaisuuksia joista olis kuka tahansa voinut väsätä hienon ja harvinaisen auton, mutta kyllä tosta purkuun menevästä kalustosta on ainakin 90% sitä tavaraa joka on pajojen ja metsien siimeksessä seissyt vuosia tai jäänyt kesken innokkailta puurtajilta, päätyen sitten romuroopeille jotka onnetksi edes myyvät, osa niistä äijistä kun tuppaa oleen sellaisia jotta he paalaavat ja myyvät sulattamoon ennemmin kuin paloittelevat ja myyvät osat harrastajille.

    Eikös toi noiden kärryjen ostohinta jotka purkuun päätyy kerro jotain, se kun ei paljon tosta parista sadasta eurosta nouse ...

    :-o :-o :-o
     
  13. Cad60

    Cad60 1st gear

    Niin ei ne osat sinne myyjien hyllyille mistään taivaasta tipu, koska uusia ei valmisteta, niin kyllä niitä autoja joudutaan purkamaan... näitä me sitten ostetaan, ja siinä vaiheessa meitä ei juurikaan kiinnosta sen puretun auton kohtalo, kun niin niin kauan etsimämme osa löytyykin jostain tallista.

    Tätä voisi verratan makkaran syöntiin... kaikki sitä syö, mutta kukaan ei halua tietään ja nähdä makkaran valmistuksesta mitään.
    (etenkään nähdä).
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja niinhän se on, että tietyistä autoista saa osina paljon enemmä hilloa, kuin kokonaisena vrt. esim. El Camino -78 ja nuor.
    Turhauttavaa kaupata autoaan, kun pitäsi antaa rahaa mukaan, että jollekkin kelpais.
    nimim. kokemusta löytyy.
     
  15. fire

    fire Gearhead

    niinpä ! 10 vuoden päästä caminonkin kohtalo olisi toinen ja rahattomana on vähän paha alkaa säilyttelemään joka autoa jota ei myydyksi saa muuten kuin antamalla rahaa mukaan
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olen tehny sen äijän kans kauppaa ja tulin siihen tulokseen että pitäkööt romunsa! Pyysi letukan ratista mistä maalitkin oli jo lähteny ni sata euroo ja 20cm pitusesta listasta 50 euroo.

    Makke edit sanamuotoa
     
  17. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

    Onko joku muka joskus onnistunut ostamaan siltä jotain??

    Makke edit sanamuotoa
     
  18. whiic

    whiic 1st gear

    Jos todella on epäiltävää, että hän käyttää kiristysmomenttina auton osiksi myymistä, jotta saisi tuplahintaa raadoistaan, niin mieheltä ei paranisi ostaa yhtä pyöränmutteriakaan, saati edes pelastaa kokonaista autoa.
    Kokonaisen auton pelastaminen yli käyvän tarjoaisille hänelle särvintä leivän päälle, ja samalla rahalla ostaisi sitten kolme raatoa lisää, joita voisi sitten ruveta kauppaamaan osiksi.

    Makke edit sanamuotoa
     
  19. Cad60

    Cad60 1st gear

    Meikä on pelastanut yhden auton purkutuomiolta, ja maksoin rottelosta aivan liikaan, myyjä laski auton hinna nimittäin osien mukaan, eli mitä saisi jos myisi osina.

    No koska tämä on harrastus ja harrastukset yleensä maksaa... niin tuli ostettua.
     
  20. Karva

    Karva Gearhead

    Tota kyllähän se on niikin jotta se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa, noissa sankareissa tuppaa oleen sitä vikaa jotta ne perkuleet tietää mistä osasta pyytää, no joo on ne kaikki myös ahneita mutta ...


    Ko, herrat ja narrit jotka moista on touhunnut ja jonka kanssa allekirjoittanut on kauppaa vääntänyt ja joko tarpeeseen tai jonnekkin muualle osia myynyt tai ostanut on yleensä antaneet pienen juttu tuokion jälkeen hinnasta puolet pois ja sitten on vasta alettu tinkaamaan, eli lopputulos on jotta se hinta käytetyillä osilla on niin joustava käsite jotta toista moista ei ole.


    Täälläpäin on ollut jo pitkään toi meitin oma hinnoittelu noille ylijäämä osille tyyliä jotta asiakas keksii itte mitä maksaa suurin osa noista myyntiin menevistä tavaroista on sellaista jotta siitä pitää pikemminkin päästä eroon kun ylimääräisiä ovat, ei Suomesta romut tai aarteet lopu päin vastoin niitä roudataan konttikaupalla kokoajan lisää ...

    :-o :-o :-o

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Karva 2003-09-04 15:26 ]</font>
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!