Ohjelmavirhe!? AKE:n uusi järjestelmä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Moonshine, 20.11.2007.

  1. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    Noniin, kävin eilen laittamassa omiin nimiin & väliaikaisesti poistamassa rekisteristä lava "krhöm" nissanin. Tänään tutkailin uutta rek.otetta ja
    kytkentämassoista oli hukassa jarrul. 420kg ja jarrut. 210kg. :soosoo: Viivana konttorille, eivätkä osanneet sanoa miksi noin.. Selvitetään, kuulemma ilmeistä ohjelmavirhettä.. Sain todistuksen 1420/710kg kytk. massoista joka tulostettiin vanhasta järjestelmästä. Lupasivat soitella uudesta otteesta.

    Eli TARKASTAKAA TIEDOT jos olette muutoksia nyt tehneet, edes väliaikaisen rek.poiston.

    Vika saattaa olla todennäköisesti valtakunnallinen!!!
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Vika lienee valtakunnallinen. Multa muuttui Oldsissa perävaunu painot seuraavasti jarrullinen ennen 1500 kg, nyt 950 ja jarruton ennen 750 ja nyt 450 kg. En ole vielä ehtinyut käydä panemassa Järvenpään konttoria nippuun, mutta jossain vaiheessa pitää käydä siellä keskustelemassa.
     
  3. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    Kannattaa toimia, en tiedä kuinka kauan niillä on vanha ohjelma käytössä josta saa todistuksen miten on ennen ollu.. :mad: Tai sitte toivoo että on joku vanha tekninenosa tallessa millä todistaa.
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Onnistuiskohan siellä "vahingossa" esimerkiksi prosenttien nollaus tms.. :lol:

    No, joka tapauksessa lienee syytä ottaa ainakin kopio vanhasta otteesta varmuuden vuoksi niin saa vertailla printtejä keskenään?! :odroll:
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    Laittakaa nyt esim. se b-kasi-kadetti leimaan selitellen: "Juu ihan varmasti luki moottorin koon kohdalla 7.0 eikä 1.0 litraa ja luki vain että Rallye Kadettin jarrut huomautuksissa, mutta teidän typerä järjestelmä nyt vaan on hävittänyt nämä tiedot"...
     
  6. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    Mun mielestä AKE on tsaarinaikainen terrorikoneisto. Eipä ole koskaan autoilijaa ajatellut!!
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Älä usko, että tommoinen virhe sattuisi. Sehän olisi virhe asiakkaan eduksi ja sehän on valtion laitoksessa mahdoton virhe.
     
  8. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Ja kuka taas kärsii.. maksava asiakas. Saa rampata omilla
    bensoilla/ajalla korjaamassa virheitä joiden korjaaminen kuuluisi heille.
    Kyllä kaikkeen kuuluu uudet toimempide lisät mutta entäs asikkaan
    hyväksi.. hevon..... :argue: Hyvä jos vaivanpalkaksi pahoittelut saa...

    -Olli
     
  9. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Voi muuten ihan oikeesti olla nyt ne prosentit hukkunut lisätiedoista, muita lisätietoja on ainakin hävinnyt. mm. edelliset rekisteritunnukset lisätiedoista :mad: :mad: :mad:
     
  10. fe390

    fe390 Gearhead

    En tiedä onko virhe, mutta tänään tuli Firebirdin ote postissa kotiin. Auton omamassa on 1560 kg ja suurin sallittu kokonaismassa 1710 kg.

    Nimimerkki: enkö saa viedä vaimoa ajelulle?
     
  11. kallo

    kallo 2nd gear

    Kerrankos niitä virheitä sattuu, varsinkin tommosissa halpisjärjestelmissä. Eihän se maksanu ku joitakin satoja miljoonia :poff:
     
  12. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    150kg ^ ?? :oops:
     
  13. Käkö

    Käkö Gearhead

    Olkaahan todella tarkkoja noitten uusien otteiden kanssa, Rinnewood sen kirjootti, älkää antako vanhaa otetta pois ennenkuin olette tutkineet uuden.

    Meillä kävi korinvaihtoauton kanssa mielenkiintoisesti, tosin pari vuotta sitten , Kieku kävi rekisteröimässä sen ja kas kummaa, lisätiedot kohdassa oli hävinnyt teksti; kori muutettu vastaamaan avomalli jne....
    eli otteessa luki vaan 4-ovinen Dart...
    Ne sanoi akella että ne poisti turhat rimpsut sieltä perästä... :mad:
    Tulipa sitten kysyttyä siltä pimulta akesta et mitäs sitten kun mä lähden Suomen rajojen ulkopuolelle ja tuun takas Suomeen ja tulli kattoo auton rek.otteen ja siinä lukee neliovinen auto ja mä oon avoautolla tulossa kotiin?
    Eipä pimu osannut sanoa mitään joten Kieku laittoi isot pyörät pyörimään ja mäkin jouduin olemaan noin kolme tuntia puhelimessa kun juteltiin aken lakimiehien ja johtajien kanssa aiheesta...
     
  14. slant six

    slant six Gearhead

    Koko systeemihän on otettu täysin keskeneräisenä ja puutteellisena käyttöön. Ainoa oikea ratkaisu olisis pelin katkaisu tässä vaiheessa. Lopullinen kärsijä joka suhteessa on taas kuluttaja joka saa ton uuden otteen käteensä vajain ja puutteellisin tiedoin :wc:
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tähän voisi joku mua pikkasen hullumpi skeptikko sanoa että ei ne ole vahinkoja!! Identiteetti vain katoaa ja se on hylsyn omistajan murhe ei aken ja sen ketä niitten tuntikortteja tarkkailee :odroll: . Kesät prätkäilevä veli on käyny jo pari viikkoa koittamassa saada talvikippoonsa papereita omistajanvaihdoksen jälkeen :rotfl: . Ei onnannu vielä tänäänkään :rotfl: .
    Vanhaa kippoa ei saanu edes seisontaan vaikka omistajan vaihdoskaan ei onnistunut :rotfl: . oikein onnistunut ja varmasti autoilijoille halpa ohjelmapläjäytys :mad: .
     
  16. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Itse toimitin rekisteröinti katsastusta konttorilla juuri kun olivat sinä samaisena päivänä saaneet sen uuden järjestelmän. Auton uudelleen näyttö (vei noin 10min)+ otteen saaminen ja kaikki muu kesti katastrofaaliset yli 4 TUNTIA!

    Vietin siis koko iltapäivän odotellen. Ei inssi ollut näköjään ikinä perehtynyt edes tietokoneisiin, kyseli multa kuinka tuo ja tuo mahdetaan täyttää ja etsi näppäimistöltä sinne kuulumattomia merkkejä yms..

    Ottivat vielä ylihinnan koko reissusta perkele mutta siitä kun huomautin, sain 50e takaisin lapaan.

    No sain kilvet ja kaikki mutta ai perkele kun osasi olla hankalaa.
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jaa-a, mielenkiinnolla odotan miksikä Bat-bussi onkaan nyt sit muuttunu seisomaan laiton yhteydessä :eek: Sille tuli tehtyä toi tilapäinen liikenteestä poisto pari viikkoa sitten eikä siitä ei oo vielä kuulunut mitään uusia otteita mut ei tää kovin lupaavalle vaikuta :odroll:
    No, onneks itelle jäi se tekninen osa niin kai sen voi sit sen avulla käydä muuttamassa takas jos se onkin nyt tuolla hovissa muuttunu jokskun kantavuudeltaan 100 kiloseks tila-autoks :poff:
     
  18. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    kyllä noitten rekisterissä olleiden autojen tekniset tiedot löytyy vielä vanhasta järjestelmästä, eiköhän ake jo liene suunnittele korjausajoa havaituille virheille...
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No toihan lohduttaa jos "Ake suunnittelee tekevänsä asialle jotain" :rotfl:
     
  20. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead


    Tää on vähän sama kuin valtio kertoo olevansa huolissaan byrokratian voimaakkaasta kasvusta!! Tilannetta helpottamaan asetetaan komitea :rotfl: .

    Ihme juttu että ihan mistä tahansa firmasta noi tumpelot olis ammuttu jo vähintään läyliäisiin mutta kun ne on valtion omia virkavirheitä niin se virhe onkin asiakkaassa :mad: .
     

Kerro tästä muillekin!