Kokemuksia tci:n,B&M:n laatikoista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kime2, 6.2.2008.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Elikäs nyt oltais TH350 lootaa vailla ja tuollaiset nousivat yhdeksi vaihtoehdoksi ja kuulemma street fighterin kesto olis tuossa kiikun kaakun...

    eli kokemuksia&huhuja kaivattais noista street fighteristä&super street fighteristä ja saman valmistajan competition mallista (312000 ja 312001),kuten myös noista B&M:n laatikoista,kuten muistakin "valmiista laatikoista"!
     
  2. Gyrus

    Gyrus Gearhead

    no itse mietin kanssa samaa että kumpiko TCI vai B&M ja B&M tuli lopulta tilattua ja tyytyväinen olen ollut ei mitään muuta ongelmaa kuin vuotava öljypohjan tiiviste uudesta asti.

    Loota tosin moparin puolelta mutta kuitenkin..
     
  3. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Itsellä Bowtie Overdrivesin TH700R4 Level III loota jolle luvataan tehonkestoa +600hv ja väännönkestoa +850Nm ja pirun tyytyväinen oon ollut! 8) Melko agressiivinen vaihteistohan tuo toki on, eli vaihteiden vaihtumisen tosiaan huomaa eikä välttämättä aina tunnu niin kauhean mukavalta cruisaillessa. Joo, ja mullaki öljypohjantiivisteestä vuotanu uudesta asti, mikähän siinä on ku eivät oo saaneet pajalla pitämään.. Vaan hyviä laatikoita, en tuolla hintaa mitä tuokin maksoi ($1400) edes harkitsis lootan korjauttamista kun noissa on melkosen laadukkaat ja hyvät palikatkin sisällä. Ja testaavat autossa ja dynossa lootan ennen asiakkaalle lähettämistä.

    www.bowtieoverdrives.com
     
  4. raceman

    raceman Gearhead

    onko nuo breikkilaatikoita vai manualikonestolla,et oo sitte aatellu ite tehä joistain projektilootasta.tuolla jossain ameeriikan keskustelu sivuilla ei ainakaan oo kehuttu noita TCI:n juttuja :wc:
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Ihan manuaalikoneistolootia ne on,ei katuauto breikkejä tarvi tuossa kulmilla pyöriessä :D

    En ole ajatellut tehdä ite,tarkoitus kun ois päästä ajamaan heti kerralla et sen takia nuo valmiit lootat kiinnostais tai jonkun AMMATTITAITOISEN laatikontekijän tekemänä...

    Silläpä kyselenkin kun itelläkin on joku outo tunne tci:n tuotteita kohtaan :oops:
     
  6. raceman

    raceman Gearhead

    kyllä tolla 1250 dollarin hinnalla kyllä tekee tai teettää asiallisen laatikon katuautoon .meinasikko suoraan tilata usasta tai jonku kautta?tuohon vielä rahti tai välittäjän KINKKUSIIVU leivänpäälle.ookko laskenu paljoko tulee maksaa kun on suomessa.onhan sulla noita aihioita varmaan.TEE ITE
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    RP lupas sopivaan hintaan tuon maahan turbaaneineen!

    Aihioita olis kaksi kappaletta,mut kokemus on liki nolla noista lootista ja aika ei nyt tänä talvena riitä tuohon laatikon opiskeluun niin siksi ostaisin valmiin/teettäisin lootan jossain,mutta missä?
     
  8. Jakke

    Jakke 3rd gear

    Itellä TCI: laatikko alkoi työntämään öljyjä ulos yhden kesän jalkeen. En vielä tiedä että mikä on vikana mutta varmasti jotain on vikana.
     
  9. raceman

    raceman Gearhead

  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Aika vähäistä on sit tässä maassa kokemus ilmeisesti noista "valmiista" laatikoista?

    Tähän voi sit suositella myös hyviä kotimaisia lootan tekijöitä...
     
  11. hagle

    hagle Gearhead

    Mulla on nyt ollut tci street fighter käytössä melkein 10vuotta. Toimii niin kuin pitää. Pari vuotta vanhana tosin rupesi jättämään lätäkköä talviseisatuksen aikana, mutta helppoahan sitä öljyä sinne on keväällä lisätä. Kesäkaudella eli käytön aikan ei tihku yhtään.
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Nostetaampa tätäkin välillä kun tuo lootahomma alkais kohta olla ajankohtainen...
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

    Kivinummi teki mulle se simunan,ja se on ollu pirun hyvä :)kai se noita th-lootiakin nysvää mites rakentelu etenee?

    itte oon miettiny ainakin naurukaasuja ja ehkä 6-vaihteista manuaalia ja hammastanko ohjaus on jo matkalla suomea kohti!
     
  14. kime2

    kime2 Gearhead

    Näistä ei siis ole liiemmälti kokemuksia,vai eikö niitä kehdata tuoda julki :lol:
     
  15. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Useinhan se on niin ettei niitä tuoda julki jos ei ole ongelmia :). Hankin TF-727 TCI StreetFighterin ja Break-A-Way turbiinin kymmenisen vuotta sitten. Laatikko maksoi muistaakseni 4500 mummoa ja oli huomattavasti halvempi kuin mitä laatikkovelhot olisivat veloittaneet täysrempasta. Ja koska käyttö on katu/strip ajattelin etten tarvitse muutenkaan mitään hienouksia. Laatikko on toiminut ongelmitta ja vaihtaa nätisti. Täyskaasulla 2 -> 3 vaihtotapahtuma voisi olla nopempi mutta sitä kaipaa vaan stripillä.
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    Ompas ollut pitkäikäinen laatikko,jos ei ole ollut auki vielä kertaakaan :eek:

    Kuinka "hidas" tuossa on tuo vaihtotapahtuma 2->3?

    Itse olen ilmeisesti päätymässä super street fighteriin,niin siinä versiossa saattaa olla et tuo vaihto olis jo nopeampi...
     
  17. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Auto on ollut välissä projektinakin useita vuosia eli ei niitä kilometrejä ole älyttömästi päässyt kertymään. Muutama tuhat nyt kuitenkin ja kovaa piiskaa yksi kesä stripillä.

    Hitaus on niin subjektiivinen käsite ja kysehän on täyskaasu kiihdytyksestä...kikkerikin vaikuttaa...1->2 on terävähkö nykäys. 2->3 rauhallisempi tapahtuma. Kierrosten perusteella ehkä tupla-aika. Tiedä sitten voiko se edes olla terävämpi muulla kuin manuaalikoneistolla. Kokemusta kun ei ole muista kuin tuosta ja edesmenneestä laatikosta. Ennemmin ei ollut noissa laatikoissa kuin yksi taso, ehkä se menee noitten nykyisten väliin.
     
  18. PikkuPaja

    PikkuPaja Gearhead

    onko kellään lisää kokemuksia?
    Rupesin funtsimaan itelleni korjaussarjaksi TCI Pro Super kittiä,samat rojut osittain mitä Streetfigter lootassa.Tietoa,kokemuksia esim. muista street/strip korjaussarjoista??? :eek:

    aski on Chevyn TH-350
     
  19. Jakke

    Jakke 3rd gear

    Itellä toi TCI:n laatikko ja breakki turbiini alko naksahtelemaan N:llä ja P:llä 2 vuoden ajonj älkeen öljyä huohotti jo ekan kesän jälkeen. Koneessa oo ees mitään hirmu tehoja..
     
  20. karjalai

    karjalai Gearhead

    Omassa autossani on kanssa TCI:n streetfigter tai superstreetfighter vaihteisto. Alle 2000 km ajettuna on alkanut jossakin olemaan reilusti välystä kun d:ltä r:lle vaihdettaessa vaihteisto kolahtaa. Lisäksi pientä vihellystä kuuluu kakkosella.

    Lisäksi TCI:n turbiinit on kuuluisia huonoudestaan.

    Erään automaattivaihteistokorjaajan mukaan näissä TCI:n lootissa on usein aika huolettomasti katsottu mm. päittäisvälykset kohdalleen.
     

Kerro tästä muillekin!