TH 350 öljymäärä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja ftp, 8.4.2008.

  1. ftp

    ftp 2nd gear

    Loota tuli rempasta ja tarviis tietää et kuinkapaljon sitä Dextron 2 sinne laitetaan?? Turbiinikin on tyhjä. Öljypohja ihan vakio ha malli. Voipihan siitä tikusta tietty kahtoo mut kovin hidasta... :lol: En löytänyt tähän hätään apua omista opuksista.
     
  2. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Paa 6 quarttia. Tai parempi vielä, 4 purkkia, käyntiin ja sitten tikun mukaan.
     
  3. Antti P

    Antti P Gearhead

    Mulla on 200L tynnyrissä tuota Dextron 2 öljyä. Siitä varmaan riittää sullekkin.. 8) Ja jos loppuu niin tilataan uus.. :D
     
  4. GMies

    GMies Gearhead

    TH-325 meni reilut 11 litraa. 350 erilainen mutta eiköhän tuossa 9,5 litran vaiheilla kokonaismäärä.
     
  5. Ylli

    Ylli Gearhead

    th-350 imaisee hieman alle 10ltr, joista turbiiniin olisi suotavaa kaataa ennen asennusta about ltr (jotkut ovat eri mieltä, mutta ainakin turbiinivalmistajat suosittelevat).
    Kerralla ett tuota määrää saa laatikkoon menemään, vaan kaada aluksi jonkin verran (n.5-6ltr), jonka jälkeen kone käyntiin ja pykälät läpi. Sen jälkeen lisää, ja taas kone käyntiin tyhjäkäynnille ja pykälät läpi. Jossain vaiheessa pykälät rupeaa jo löytymään. Loppu kannattaa kaataa pienissä erissä, ettei lurahda liikaa. Tosin saahan senkin pois, mutta turha työ on aina turhaa :odroll:
     
  6. Ct

    Ct 1st gear

    Juu loppu pienissä erissä ja öljyt lämpimänä.
     
  7. ftp

    ftp 2nd gear

    Mulla on sitä oljyä pari 25l tonkkaa, mut tuun sitten hakee kun ne loppuu.

    Laitoin turbiiniin öljyä jonkin verran ennen kun tyrkkäsin sen paikoilleen. Oli hatara muistikuva et niin tytyy tehdä... Viime su nostin lootan paikoilleen ja jospa sitä ens vkl joutas loppu jutskat tekee.
    Kiitoksia.
     

Kerro tästä muillekin!