POR-15 chassis black ohentaminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 240turbo, 16.4.2008.

  1. 240turbo

    240turbo 1st gear

    Eli pitäisi ruikuttaa tuota maalia akselistoihin, mutta on sen verran paksua tököttiä että ei mene ruiskulla ilman ohennusta. Purkissa lukee että pitää käyttää por-15 "omaa" ohenninta. Voiko tuota kenties ohentaa jollain ihan perus tärpätillä tai akryylivärin tinnerillä? Ei millään viittisi odotella ja tilailla vielä yhtä uutta purkkia.. Kiitti!
     
  2. eski

    eski 1st gear

    En muista mitä se oma ohennin oli mutta se pitää olla sitä samaa kamaa koska muuten sattuu Juhaa leukaan ja tulee tuplasti kalliimmaksi. Saattoi olla asetonia, mutta en mitään takeita anna. Haulla saattaisi löytyä.
     
  3. 240turbo

    240turbo 1st gear

    Jees, kiitti vaan vastauksista. Itseltä löytyy esim. Mipan akryyli ohenninta, taidan kokeilla pikku testin sillä. Haku ei tuottanut juurikaan tulosta joten pitää kai vaan sitten testailla. Pistääkö tuo tökötti muuten samaan tyyliin ruiskun tukkoon kuin esim. ruiskukitti?
     
  4. kingrat

    kingrat Gearhead

    Orgis liuotinpurkissa lukee: "naphta petroleum" :eek: :eek:

    Haju kuin tinnerin ja tärpätin seoksella, eli voinee ohentaa melkein millä vaan :rotfl:

    Omalla ohenteella ei ainakaan tuki ruiskua yhtään enempää, kuin mikään muukaan normimaali. Muilla en ole kokeillut.
    Ruiskun putsasin tinnerillä, liuotti kaman kiitettävästi poies....
    Näin meillä, kannattaa kokeilla ihan normi akryyliohenteella, tai jopa puhdistustinnerillä!
     

Kerro tästä muillekin!