Mistä lyhyet pyyhkijän sulat & varret?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja PAW, 10.6.2008.

  1. PAW

    PAW Gearhead

    Nyt kiinni kuvan mukainen, alunperin kromattu, setti. Sulka on 18.5cm ja varsi 25cm. Koko paketti yhtä puuta.

    http://kuvablogi.com/nayta/1177760/

    Mistä olette noit lyhyitä uusia tai edes aihioita löytäny? Motonetit ja veneilyliikkeet kaluttu huonolla msestyksellä. Nykyisistä kumit tippumassa kokonaan pois eikä pelkkiä kumeja näihin voi vaihtaa.
     
  2. Stake

    Stake Gearhead

    Omaan rodiin haettiin More Speed Oy:sta.
     
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Hudsoniin kävi ainakin Minin varret kiinnitykseltään ja taitaa käydä muistaakseni aika useaan 40-50 luvun rakkineeseenkin.Hieman joutu lyhentämään.Sulat löyty rompetoreilta,runko rosteria.Ja halavalla,sillä on turha maksaa liikaa :rotfl: .
     
  4. -31

    -31 Gearhead

    Traktoritarvike liikkeestä.
     
  5. PAW

    PAW Gearhead

    Dodiin, sulat (suorat, rosteria) löytyi Etelä Haagasta Autohoito nimisestä liikkeestä. Hintaa oli sopivat 4€ kipale. Osoite on Vanha Turun maantie 15.

    Vanhanajan varaosaliikkeen fiilistä !
     
  6. Veneliikkeistä saa myös mukavan lyhkäsiä sulkia ,rst varrella ja sulanpitimellä , ja ovat helposti lyhennettävissä.

    Kyllähän ne sit tietysti tahtoo olla aika mitättömiä tehoiltaan nuo 15 senttiä pitkät vatkuttimet mutta siirtävät senverran vettä syrjään että pystyy pysähtymään tienvarteen odottamaan sateen loppumista :rotfl:

    Suosittelen rain-x tai viis sateesta aineita ja pyyhkijöiden käyton välttämistä muutoin kuin katsastuksessa :wink:
     

Kerro tästä muillekin!