Perä hajoamassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jantteri, 29.6.2008.

  1. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    Eilen ilmaantui uusi ääni, eli kävelyvauhtia ajettaessa jostain perän seutuvilta kuuluu naksahtelua. Ei joka kerta, vaan melko satunnaisesti. Ristikot on tiukat. Perän "kissanpään"/pienen vetopyörän laakeri tuntuu myös ihan tiukalta. Niin ja kyseessä on lukkoperä. Öljyä on mutta ihan pikimustaa.. Tasauspyörästö menossa paskaksi? :wc:
     
  2. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Onko kitkalukko?

    Onko laitetettu lisäainetta?

    Mikä perä?

    Ainaskin meitin Raketissa perä kolisteli käännellessä, kunnes laitettiin GM:n lukkolisäainetta. (GM 8.5" 10-bolt perä)
     
  3. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    On kait se 10-bolt kitkalukko, kyseessä siis tuo allekirjoituksen lankkujames. Ja uskoisin että alkuperäinen perä. Naksuu myös suoraan ajettaessa :-? Silloin kun naksuu, ei siis aina.

    Mutta käynpä huomenna ostamassa uudet öljyt ja tuota lisäainetta, jos se siitä tokenisi. Vanhat on tosiaan ihan mustat :wc:
     
  4. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    Öljyt vaihdettu ja samalla kurkattu perän sisään. Kaikki näytti hyvältä, eikä juurikaan metallia öljyn seassa. Kai se on sitten kardaanin takaristikko mikä siellä rutajaa? Tai no tänä aamuna sitä ei taas kuulunut :-?
     
  5. 500cid

    500cid Gearhead

    Tarkista takajarrut, voi olla irtonaisia osia tai jarrukengän palasia pyörimässä siellä rummussa tekemässä ääntä. Kerran pelästyin samalla lailla kun oli yksi jousi päässyt irti ja teki sellasta satunnaisesti raahaavaa ääntä.
     
  6. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    Jarrut tarkastettu ja kaikki oli kuten pitääkin, ei irtokamaa välissä pyörimässä.

    Rutinaa ei ole öljynvaihdon jälkeen enää kuulunut, kait se oli sitten lukko joka valitti.
     

Kerro tästä muillekin!