Vaihteenvalitsimen näyttö GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jantteri, 23.8.2008.

  1. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    Niin eli kyseessä siis etuvetoinen Pontiac Bonneville, ohjauspylväs näyttää olevan sama kuin muissakin 80-luvun GM:n tekeleissä. Vaihteenvalitsimen näytöstä on päässyt irti/katkennut se ohuenohut vaijeri, mihinhän se tulee kiinni siellä ohjauspylvään päässä?
     
  2. menu*

    menu* Gearhead

    Klipsillä kiinni vaihdekepin mukana pyörivässä pylväänkuoressa, mukavan kotikutoinen systeemi naruineen :D
     
  3. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    Ahaa, no sitten se on mennyt hukkaan mokoma klipsi, ei siellä sellaista missään näkynyt :-? Täytynee katsella jotain korvaavaa tilalle.
     
  4. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Missä ton rattivalitsimen "palautusjousi" on? Eli siis se jousi mikä vetää vaihdekeppiä eteenpäin ja pitää vaihteen pykälässä. Mulla on varmaankin menny se hajalle tai päässy irti ku vaihdevalitsin vaan heiluu edestakasin.
     

Kerro tästä muillekin!