TH700 palaneesta autosta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jorke, 25.8.2008.

  1. jorke

    jorke Gearhead

    On tuossa nurkissa pyörimässä TH700 loota. Saanut jonkun verran lämpöä ainakin takapäästään, vissiin palanut bensatankki/bensat työntänyt jonkin verran lämpöä.

    Kannattaako tuosta alkaa korjaamaan laatikkoa?
    Takapäästä sulanut mittarin anturi ym. muoviosat... Mitä kaikkea tuolta sisältä voi sulaa tai mennä entiseksi?
     
  2. rt68

    rt68 1st gear

    Tuskin siinä mitään suurempaa on hajonnut jos vaan muoviosat on sulanut. Nykäse governor ulos ja jos sen muoviratas on ehjä ja kopan o-rengas ok niin ei siellä sisällä luultavasti kovin kuumaa ole ollut
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pistin kerran yhteen käyttöhimmeliin koneen joka oli käyny niin laihalla että imusatsi oli sulanu nostajien päälle :rotfl: . Koneessa oli vielä nesteet sisällä jotenka ei se ollu saanu liikaa lämpöä. Alumiini johtaa niin hyvin lämpöä että se sulaa sitten kerralla tässä tapauksessa öölipohjaan jos se liikaa lämpöä saa. Ja loota "palaa" normaalikäytössäkin aina joskus ja on silti korjattavissa.
     
  4. jorke

    jorke Gearhead

    Oli sieltä sulanut governor-ratas pois :odroll: ....

    [​IMG]

    Se on vissiin sulaneena pallukkana pohjalla kuvassa

    [​IMG]


    Samoin on sulanut lukkoturbiinin johdon liitin.

    [​IMG]

    Että onko tuota järkeä käydä koittaa korjaamaan? Mitä kaikkea muuta sulavaa sisällä on? Voishan tuota tietysti avata lisää ja tutkia.

    Laatikko ja turbiini on vaan 90-luvun Corvetesta et silleen kiinnoistais ehkä korjata jos se ois mahdollista. Vai onko eroa muihin lootiin?
     
  5. Ck

    Ck Gearhead

    Kurkkaa sisälle, tuskin sieltä on mitään muuta menny kun tiivisteet korppuuntunut. Ei rauta sula.
     
  6. paskamaha

    paskamaha 1st gear

    Ennen kuin ostat siihen tavaroita niin rihtaa se tyhjä kuori,on todennäköisesti vetänyt itsensä mutkalle ja syö käytössä helat nopeesti
     
  7. Hai

    Hai Double Gearhead

    Muistaakaseni C4 Corvetessa oli oma häntä (kiinnitykset torque armille) ja ulostuloakseli eri mittainen, kuin muissa th700sissa. Eli Corvettea varten korjaaminen on osien kunnosta riippuen jopa välttämätöntä, mutta muihin autoihin aiheuttaa lisätöitä.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei siinä Vetten akselissa ole pituuseroa, nopeusmittarin pyörittäjä tulee vaan siihen akselissa olevaan toiseen reikään. Ainoa iso ero on venakoneistossa joka normaalia "kireämpi". Tohon lootan mahdolliseen kierouteen en ota kantaa mutta välillä kun noita osia pyörittelee toosassa niin ne vipottaa mihin sattuu ja silti toimii ihan normaalisti, se on kait sitä ison maan toleranssia :rotfl: .
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    ...mull on sellanen corveten häntä joutilaana. Eronahan siinä on lisäks se, että taka-aksilasta tulee siihen joku staagi, eikä varsinaista kumityynyn paikkaa kai ole. Tosin, toi toosa on 4L60E, mut eiks se oo aikalailla sama. Ite taas tarvisin "normihännän" tohon projektiin.
     
  10. jorke

    jorke Gearhead

    Niin, aattelin että saattaa käydä jotain tuollaista. Pitää katella.
     
  11. jorke

    jorke Gearhead

    On tulossa rodiin niin ei sinänsä mitään väliä jos on erilainen. Paitsi jos joskus joutuu taas vaihtamaan laatikon.
     
  12. Hai

    Hai Double Gearhead

    Muistelin, että jossakin oon törmänny tohon pituus eroon ja tänään törmäsin sit uudelleen.
    ATSG:n kirjassahan tää on kuvattu nää eri akselit.
    http://kuvablogi.com/nayta/1447763/
     
  13. jifi

    jifi 1st gear

    Hiukan off-topic mutta rauta kyllä sulaa jos "tarpeeksi" lämpöä.
     

Kerro tästä muillekin!