th 350

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja hörhö, 18.1.2009.

  1. hörhö

    hörhö 1st gear

    Jop! Mikä vika vai säätö vika kun vaihtaa 3 melkein heti 2 perään? oli talla pohjassa tai pinta kaasulla! Laatikko ei luista!Öljyä tikun mukaan oikea määrä!
     
  2. toomass

    toomass 1st gear

    oiskohan herra kuvernöörissä vikaa?
     
  3. hörhö

    hörhö 1st gear

    Mitäpä tälle kuvernöörille voi tehä? putsata? Ja käykö th400 alipaine härpäkkä th 350?
     
  4. Ck

    Ck Gearhead

    Kuvernöörin voi putsata esim runsaalla puhdistusspreillä ja sen jälkeen uita runsaassa automaattiöljyssä. Se on siinä vaihteiston kyljessä pyöreän kupin alla, ota kuppi auki ja pyöräytä kuvernööri pois.

    Tarkista putsauksen jälkeen että kuvernöörin sisällä oleva venttiili liikkuu esteettä. Sen voi myöskin purkaa, muoviratas on kiinni lukkosokalla. Sen kun irrottaa niin saa sisukset pois ja hyvin putsattua.

    http://www.transmissionpartsusa.com/v/v ... 890-2T.jpg
     
  5. toomass

    toomass 1st gear

    tarkista myös että painot ja jouset on ehjät ja paikoillaan. ja jos purat varmista että jouset ja painot menee samoihin paikkoihin kun ennen purkamista.
     

Kerro tästä muillekin!