th 700 kestävyys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja plymouth 71, 18.1.2009.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    juu eli olen kuullut juttua että tuo ei olisi kovin kestävä laatikko. minulla autona camino johon tulee joku about 150 heppaa ja ihan käyttö peli,mutta tuleehan silläkin rengasta poltettua(jos se vaan jaksaa) eli kestääkö/toimiiko tuollainen laatikko moisessa käytössä ja olisiko hyötyä jos esim laittais siihen shift kitin?
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Kestää se, ota huomioon että ne räjähtäneet lootat suomessa on yleensä sellaset 400-800tkm ajetuissa omapaino 2500kg Vaneissa dieselin perässä rääkättyjä yksilöitä, kaappi täynnä tavaraa ja traileri perässä. Tai jos ei ole vielä tolla ajolla hajonnut, niin kun se Vani lahoaa alta pois, se sama lodju tuupataan vielä suorin rantein johonkin katu-hottentottiin ja lähdetään baanalle polttamaan kumia. Kun se sit lopulta antautuu, on maine valmis, ihan paska, ei kestä mitään, hommaa th400 tilalle se kestää.
     

Kerro tästä muillekin!