Mistä edullisimmat 4-pilarinosturit varastointiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anselmi, 30.8.2010.

  1. Anselmi

    Anselmi Gearhead

  2. Iso Allu

    Iso Allu 1st gear

  3. kapa

    kapa 3rd gear

    ot: onko joku tehny nelipilarinosturiin akselikevennintä itte? aattelin, että vois apinoida valmista ideaa :lol:
     
  4. ROD-32

    ROD-32 1st gear

    Yksipilarinostin

    Onko kellään kokemuksia em firman myymästä 2.5 tonnin yksipilarinostimesta? Monestakin syystä ainut vaihtoehto. Ellei sitten olisi ylhäältä avoin kaksipilari jossa tosi pitkät varret. Nosto tarve kun ei koskaan ylittäisi 1600 kg. Wheels nationalseissa sama nostin oli 23500 sek ilman momsia.
     
  5. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Re: Yksipilarinostin

    Onhan noita kriteerit täyttäviä 2-pilareita vaikka kuin ja paljo.. nuo 1-pilarit on oikeesti aivan perkeleen huteria.. kaikki mitä oon käyttäny aiheuttaa lähinnä kylmiä väreitä..
     
  6. ROD-32

    ROD-32 1st gear

    Re: Yksipilarinostin

    Taisin ilmaista tarvettani epäselvästi. 2-pilarisen vapaaväli pitäisi olla minimissaaään 3600-3800, mieluusti 4000. Ja kuitenkin nostettaisiin autoa jonka rungon c-c on vain 650. Kyllä siinä nostovarrelle tulee mittaa ettei taida vakiomalleista löytyä. Tietysti voisi ostaa 4 tonnisen ja levittää se. Tehdä sen jälkeen uudet nostovarret, muttei taida sen jälkeen olla hyväksynnät voimassa.
     
  7. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Meillä on työkolhoosissa kahdet itsetehdyt varret tuommoisessa lattiaan upotettavassa 2-pilari nostimessa. Nuo ainakin kelpaa kun on laskelmat mitä kestää. Inspecta nuo nostimet tarkastaa joka vuosi. Tarve kun on ajaa 4.5 m leveella autolla yli ja lattia pitää olla tasanen, eikä tolppia voi olla reunoilla. Kätevä peli. Joku lapinpolttajien tekemä merkki, ei ny tule mieleen mikä.
     

Kerro tästä muillekin!