Ford -34 Coupen peltisiä kylkipaloja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 25.6.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Saako mistäänpäin maailmaa (Ruotsista?) -34 Ford Coupen peltisiä kylkipaloja coupen tekoa varten? Missä hinnoissa liikkunevat ja ovatko laadukkaita ?
     
  2. janiluo

    janiluo Gearhead

    Ilmoittaudu Lazzen kurssille Ruotsiin niin saat kaikki puuttuvat palat kurssin hinnalla!

    http://lazze.se/

    - Jani -
     
  3. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    tee itse iltaisin, nopeempi homman kun tukholman risteily.
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Uskomaton juttu toi Lazze . Tossa kyllä näkee sen mielettömän eron pelkästään suomen ja ruotsin välillä .Ei mitenkään negatiivisesti mutta miettikää nyt että Lassen kannattaa pitää firmaa joka järjestää kursseja pelkkien hotrod osien valmistamiseen.. !
     
  6. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    lasse

    Lazze kertoi hiljattain että muuttaa kaliforniaan...! Kai ainakin ruoho on siellä vihreämpää kuin Varbergissa. Ilmeisesti tuo kannattavuus on vielä parempaa amerikassa, tai kysyntä.
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Oot oikeassa ,arvostavat vielä enemmän käsityötä . Aikoinaan boydillakin oli ruotsalaisia peltiseppiä jotka nakutteli niitä super rodeja aikinaan.
     
  8. olli l

    olli l 1st gear

  9. janiluo

    janiluo Gearhead

Kerro tästä muillekin!