Fordin tuulilasin edessä oleva ilmanotto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Bätmobiili, 4.2.2005.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Pelaako se reunan viemäröinti jne. Eli onko vedet sisällä jo autoa pestessä tai sateella ajettaessa?
    Onko syytä pellittää umpeen vai maksaako vaivan korjata? :oops:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Paha sanoa, tuulilasi vuotaa 38:ssa niin rajusti ettei sitä huomaa...

    AB
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kesäkuumalla toi skuuppisysteemi antaa kyllä aika mukavan ilmankierron kabiiniin, mistä syystä sen ehkä vois säilyttää...
     
  4. Kannattaa säilyttää ,koska tänikälukan kopperoissa ei toi ilmanvaihto oikein toimi.... postiluukun kun aukaisee niin johan alkaa sukat pyörimään jaloissa ,oikein hyvä kuumana kesäpäivänä(?)!

    Kyllä se viemäröinti pelaa suht hyvin mutta kannattaa tietysti pestäessä välttää letkulla sinnepäin laskeskelua , ei se tiiveys niin hyvä ole että sukelluksen kestäis ,mutta normaali sadevedet pysyy kyllä kurissa.

    Omissa autoissa oli noi viemäröinnit kans aika surkeessa jamassa eli hiekkapuhalluksen jälkeen semmoista pitsiä. Hitsaus olis ollu lähes mahdoton urakka ja rakenne aika v-mäinen tehdä kokonaan uusiks joten siihen "terveen" ja nyt ruosteettoman pitsin päälle sikaflex kerros jonka sitten muotoilin saippuaveteen kostutetulla sormella ja hyvin on toiminut jo kohta 10 vuotta....

    Kerran on tukkiutunut roskasta se auton alle viettävä letku jolloin alkoi tulvia sisälle mutta pikkuvikoja=helppo korjata!
     
  5. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Kai sitä pitää ruveta korjaamaan! Ja ihan sama homma mulla eli muuten hyvä mutta poistoputki ja rintapellissä oleva "karmi" on ihan pitsiä. Ruosteetonta myös hiekkapuhalluksen jäljiltä. Kuitupakkeli tai sika varmaan paras korjaus materiaali. Hitsaamalla aika paha homma! Täytyy kokeilla jos sais vaikka reunaa vähän korotettua niin ei tuu noi pesuvedet sisälle niin helposti.
    Kuumalla ilmalla auttaa kyllä toi toimiva avattava tuulilasikin 8)
     

Kerro tästä muillekin!