Mikä auto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Liipo, 26.4.2005.

  1. Liipo

    Liipo Gearhead

    Moron löysin tossa yhden raadon mikä näyttää ihan 37/38 foortilta, mutta autossa on umpipalkki runko ja tulipellissä ei ole akku koteloa. Kysymys kuuluukin mikä tää vois olla? Onko foorteja ollu umpi rungolla? Vai onko tää taas joku itte kyhätty kokoelma?

    Voin pistää kuvia maililla jos jotakuta kiinnostaa!
     
  2. rustbucket

    rustbucket 3rd gear

  3. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Missäpäin suomee? Vois käyä tsekkaamassa ihan mielenkiinnosta. Ei mun sitä vält. itelleni tarvii hakee! 8) Jokusen merkin noista ton ikäsistä jo tunnistaa...
     
  4. Liipo

    Liipo Gearhead

    Moro

    Se raato on täällä porin suunnalla! Eipä siinä enään paljon pelastettavaa ole mutta olis mielenkiintoista tietää mikä se on?
     
  5. jzl

    jzl 1st gear

    Niitä kuvia mitä liipo mulle lähetti raadosta sanoisin 100% varmuudella sen olevan -38 ford standard. ainut outo kohta autossa on tulipelti, mutta se ei haittaa. Fordeja ku on tehty välillä vähä sinnepäin.

    Ja liipolle vielä, että en tarvitse sitä runkoa tosta raadosta, koska tuli ostettua pari raatoa lisää. eiköhän kolmesta yhden saisi :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!