hinaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 2.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mites on, voiko automaatttia hinata tollasen lyhyen matkan, 1,5km ilman sen kummempia? Ilman että on käynnissä? Entäs 8km?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Omaa autoa on pari kertaa hinattu 4 - 5 km matka kaikki pyörät maassa ja kardaani kiinni, n. 30-40 km/h, vielä ei ole ottanut kipiää. Tai ei ole mitään huomattu. Ainakaan vielä.

    Osakasko on suhteellisen edullinen systeemi, jos vaan epäilee, että hinauksia on tulossa. Ilman omavastuuta on näet kiva tilata siirtolava-hinausautoja, ei tarvi irrotella kardaaneja.

    Ainakin Tappiola on toistaiseksi jakanut noita vakuutuksia mukisematta.
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Jossain käyttöohjekirjassa mainittiin automaatin maksimihinausmatkaksi 80km ja hinausnopeudeksi 60km/h. Riippunee ehkä myös lootan merkistä ja mallista.
    Eipä tuo TH200R4 huonoa tykännyt 60km hinauksesta, eihän sitä yleensä hinata tarvii. Eikä muuten vanin TH700 hajonnut 50km hinaukseen.
     
  4. Nappula

    Nappula Gearhead

    No ainakin 123 korisen farmari mersun laatikko hajos kun sitä hinattiin noin 30 kilsaa nopeudella 70 km/h
     
  5. silomat

    silomat 1st gear

    kandee vaa ruuvata kartaani irti ku hinaa,se o piäni vaiva verrattuna pahimmas tapaukses laatikon irrotukseen 8)
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Suosituksena keppi irti vaikka todennäköisesti kestää. Ittellä kokemus noin 30km pääsulake kiinni, ei ongelmia.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    :odroll: mix hinata kun noit auton kuljetus trailereit on vuokralle tarjoli joka nurkas???tosin asiallisetb veturin o kive alla mut eip tarttis polttaa "käämei" hinattavan kans ku se ei MUN mielest oot helppoo jossei kaverit ooo "samal aaltopituudel"................... :lol: :D :argue: =aiheuttaa varmasti kommentteja mut HUOM näin ajattelen MINÄ.........(teen niinkuin haluun....muute tekee mitä toiset käskeee) :rotfl:
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Sitä automaattia kannattaa hinata sitten sieltä turbiinin puolelta kiinnitettynä! Kerran hinasin niin että naru oli hännässä kiinni ja turbiini tippui ekassa töyssyssä, öljypohjaan tuli reikä jo ~3kilometrin kohdalla. Kurvitkin kannattaa ottaa varovasti jos on pitkä naru perässä kun se pakkaa käymään mettän puolella aika herkästi ja jos sattuu petäjä olemaan kohdalla niin ei sitten jää hinattavaan enää!
     
  9. Morgan Kane

    Morgan Kane 1st gear

    joo ei

    Joo, ei se muutamaan kilometriin kuole. Kokeiltu on monasti.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    tai sit yksi tapa on laittaa sinne laatikon alle pumppukärry,tai rullakko.Kannattaa vaan sitoo se laatikko hyvin kiinni siihe rullakkoon,ettei karkaa kyydistä. he he :p
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nooh, todella asiallista !!
     
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No pistetään vielä tännekin, että dodgen manuaalissa (A999) annetaan ohjeena max. nopeus 35mph eli 48km/h ja matkaksi 25km. Muuten kardaani irti.
     

Kerro tästä muillekin!