9 sec Mosse

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Dartblower, 25.9.2005.

  1. Dartblower

    Dartblower Gearhead

  2. Simo

    Simo 1st gear

    Virtasalmella oli jo n. 15 vuotta sitten Sleepy Sleepersien 7 sekunnin lavamosse.....
     
  3. Tweek

    Tweek Gearhead

    Oho... Oliskos teknisiä tietoja?
     
  4. janzamar

    janzamar 1st gear

    sekö helikopterilla 400 metristä pudotettu :lol:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onhan toi jo pitkään kierrellyt kisoja. Ja on kilvissä ja leimassakin joten siinä sitä varmaan äkkinäisemmän katsastusinssin leuka tipahtaa kun ton kanssa kurvaa konttorille :rotfl:
     
  6. always bb

    always bb Gearhead

    eikös se katsastusinssin olekkin toi auto
     
  7. Simo

    Simo 1st gear


    JepJep :D
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei kyllä helikopterista pudotettuna mee kun 1G:n kiihtyvyydellä, eli varttimaili jää sinne ysin päälle. Toi "tappajamosse" on tosiaan hienosti toimiva peli, eikä todellakaan ole minkään katsastusinsiin auto, vaan ihan normaaliin tapaan vuosileimattu.
     
  9. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Rivien välistä vois ehkä lukea että on tainu tehdä ko. mosse vaikutuksen jopa kaiken nähneeseen Mopemaniin :D

    Hienoa että on erilaista kalustoa tontilla, mosseja ja (diesel)mersuja...
    saadaan ehkä enemmän katsojiakin kisoihin ja hommaan jatkuvuutta.
     
  10. Make.S

    Make.S Gearhead

    Mä oon kuullut ihan samaa,ei kait tommoista muuten sais kilpiin.
     
  11. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    No onhan siellä muitakin kilvissä kulkevia vähän erikoisempia laitteita. Hauska värkki.
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kaikki erilainen ja persoonallinen toteutus ja käsityö kiinnostaa mua.
    Noi puheet jostain katsastusvilpeistä on aivan idioottimaisia. Mikähän mahtais olla syynä, ettei tuollaista sais kilpiin kun kaikki on voimassaolevien sääntöjen ja määräysten mukaisesti tehty. Ainoo mistä oikeen tarkkaan katottuna pääsee ehkä valittamaan, on sama kun kaikkien muidenkin rakennettujen nopeiden autojen kohdalla, eli teho/painosuhde (tosin kisoissa ajetaan tietysti eri säännöillä) ja muutosprosentit lähinnä poistettujen osien takia. Toi mosse ei ole likimainkaan samalla muutostasolla kun monet jenkkikatukilpurit, tai vaikka monet viimeistellymmät bemarit ja asconat jotka ovat kovaa menneet. Viiminen tyyppi muuten joka tollasia katsastusvääntöjä autolleen tekee on katsastusmies, meinaan jos asiasta tulee vääntöä niin on samantien sitten entinen katsastusmies.
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi on tosiaan hauska ja erikoinen ilmestys :D Ja aika pitkän linjan kehitystyöhän tuossakin lienee käyty läpi ennen kun noihin ysin aikoihin on päästy eli vuosi vuodelta on homma mennyt eteenpäin.
    Muistanpa pari-kolme vuotta sitten kun toi ajoi Hyvinkäällä niin olipa Mossen meno villin näköistä loppumetreillä kun vauhtia alkoi olla paljon. Silloin kateltiin että ton kuskin pitää olla kyllä ihan umpiluupää kun ukko piti vaan pedaalin pohjassa vaikka auto näytti aina siellä lopussa pomppivan villin näköisesti. Mut viimeks kun näin ton niin sehän vaikutti menevän jo sivistyneemmin maaliin asti :wink:
    Noi muistaakseni ekaa kertaa viime kesänä taakse ilmestyneet uudet vanteet on tossa kyllä vähän liika "tuuninkia" :rotfl:
     
  14. jyha

    jyha 1st gear

    Oksasen veljeksillä on myös melkoisen liukas vauxhall ventore!
    aiheesta löytyy vanhoja juttuja runsaasti!
     
  15. dart69

    dart69 Gearhead

    Mahtava vehjes! Tulee ihan lapsuus mieleen! Oli eka auto 11v vanhana tuonmallinen mosse (toki muutoksia ei ihan noin paljon...). Ja sekin pomppi kun ajo kovaa, mutta se johtu kyllä ajoradasta mikä oli auruuspelto! Poikkeaa mukavasti kaikenmaailman darteista, valianteista, cevykakkosista ja eskorteista. :D
     
  16. lucky13

    lucky13 1st gear

    Muistelisin joskus näinkin sattuneen:
    Kisan jälkilöylyissä eräs harrastaja tuli avautumaan veljeksille Ventorasta malliin: "Helppohan se on euroautosta nopea peli tehdä!" Johon veljekset: "Mutta jos haastetta haluaa,niin tekee sitten Mossesta..." :rotfl:
     
  17. Olli_

    Olli_ 1st gear

    Onko tuo Vauxhall sellainen vihreä?

    Jos on, niin molemmat autot näin tänä kesänä kiihdyttelemässä ja hiton kovaa ne meni. Mosse oli parissa tapahtumassa kaikista nopein :eek:
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    Millä ihmeen ilveellä ne on saaneet tuossa mossessa paineet pysymään ylhäällä viivalta lähdettäessä? Onko siinä tosiaan joku homemade paukkusysteemi?
     
  19. jyha

    jyha 1st gear

    on se vihree vauxhalli ja on kotikutoinen paukkusydeemi kuuleman mukaan!
     
  20. lammaspaimen

    lammaspaimen 1st gear

    Kyllä hestecin paukkusysteemi nostaa paineet vehkeessä kuin vehkeessä, mossessa turbojen sijoituksen takia ehkä paremminkin kuin normaalisti.
    Mulla ei auton kehityksessä ole ollut osaa v. 98 jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!