Ford Excursion 4x4 2001

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja hellfire, 3.10.2005.

  1. hellfire

    hellfire 1st gear

    kiinnostaisi kovasti tietää onko joku tuonut tämmösen maahan, muuten kun muuttoautona ja rekisteröinyt sen kuorma-autoksi. mitkä on kokemukset? pitikö tehdä paljon muutoksia? tarviko jotain selvityksiä tai vastaavuustodistuksia? saako sen viimeisen penkkirivin pitää ja voiko henkilöluku olla esim. 8 hlö? voit myös soittaa p. 040 8683293 tai laittaa sähköpostia antti.kontkanen@flaktwoods.com. olen kiinnostunut ostamaan tällaisen laitteen, mutta ehdottomasti dieselillä ja kuorma-autona. jos sulla on kohtuuhintainen myytävänä niin tarjoa.
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    1 kpl tuollaisia on tullut ihan foortin kautta, muistaakseni 2000 mallia ja varmasti v10 bensakoneella. :eek:
    Kyllä tuollaisen kilpiin saa vaikka töitähän se teettää. Alkuvuoden 2001:nen ei tartte nopeudenrajoitintakaan tulevaisuudessa.
     
  3. hellfire

    hellfire 1st gear

    kiitos vinkistä. itse asiassa vm. 2000 ja 2002 on myös ok, mutta taidanpa nyt katselle tarkemmin noita 2000 malleja.
     
  4. [Vee8]

    [Vee8] 3rd gear

    Fordin kautta ei ole tullut yhdenyhtäkään Excursionia, muutama on maassa yksityisten yrittäjien ponnistelun tuloksena, eli saattaa onnistua, mutta ei mitään takeita. Jos todella moisen haluat, soita Savonlinnaan MVA-huoltoon, sielä tietääkseni oli tommosen tuonti työnalla.
     
  5. hellfire

    hellfire 1st gear

    kiitos tästäkin vinkistä. luin juuri suuren suru-uutisen joka järkytti pienen ihmisen maailman lopullisesti. Viimeinen Ford Excursion valmistettiin 30.9.2005 eli viime perjantaina. Näin se vaan kaikki hyvä loppuu ajallaan. Toivottavasti joskus tulee vielä jotain suurempaa ja kauniinpaa. Vai voiko sitä ollakaan?
     
  6. Hessu1

    Hessu1 1st gear

    Täällä Savonlinnassa on kyllä pyörinyt yks tuommonen kiisselikoneella.
    On se tosiaan iso.
     
  7. freeride

    freeride Gearhead

  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tästäkin on siis kahta tietoa mutta mun tietolähde on niin ford-painotteinen etten heti anna periksi. Mutta uskomattomalle se kyllä kuulostaa......
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Taitaa olla Excursionin valmistusaikana kolminkertaistuneella polttoaineen hinnalla jotain vaikutusta asiaan... :odroll:
     
  10. hellfire

    hellfire 1st gear

    tähän polttoaineen hintaan vois tokaista että fuck the small animals. eikös se rypsi kasva pohojanmaalla? no, tottahan toikin kommentti on, niin että fuck the viherpiiperös oskså in arsefikkan.
     
  11. [Vee8]

    [Vee8] 3rd gear

    Sikäli väitän ettei ole tullut Fordin kautta että hyvin suurella todennäköisyydellä tietäisin, olin noihin aikoihin läheisissä suhteissa ao. kioskiin. Eri asia on toki jos joku organisaatioon kuuluva on junaillut moisen itselleen, mutta virallista tuomista ei suurella todennäköisyydellä ole tapahtunut. Nykysäädöksillä maahantuoja ei voi tuoda yksittäistäkään ei-tyyppihyväksyttyä ajoneuvoa.
    Mutta laite on huikea, sopis meidänkin pihaan niin paljon paremmin kuin pikkuinen Bronco... Jos pelimerkit antas myödem vois soittaa Mikolle MVA:han ja pyytää järjestään... 8)

    Tuo tuotannon lopetus on ollu jo pari vuotta tiedossa, se on tolkuton vempele jopa amerikkalaiselle, myynti painottuu enemmän pieniin ja keksisuuriin SVU:ihin
     
  12. kuutio440

    kuutio440 1st gear

    Eikö tuo nyt ole samaa kokoa suburbanin kanssa?

    Kieltämättä ihan mukavahan tommone ois:)
     
  13. Kymiläinen

    Kymiläinen 1st gear

    Onhan vaan vaikuttavan olonen laite! Taitaa käydä niin että vuoden sissään on toi Cummins RAM vaihtunu kiisseli Excursioniin! Ei kai toi mitenkää mahoton ole saada rekisteriin, onhan niitä jo muutama suomen kilvissä...
     
  14. impala1968

    impala1968 Gearhead

    H2tuonti Tampesterista tais mainostaa tuollaista "edulliseen" hintaan. Swappireissulla hyvä käydä kattomassa??
     
  15. Kymiläinen

    Kymiläinen 1st gear

    Näytti olevan kakskin niillä tollasia ja edullisuus on lukijan silmässä ei hinnoissa... Olikos se nyt niin että tuulilasille ja valoille ei saa poikkeuslupia näissä uudemmissa, muille jutuille kyllä..? Tonne h2 tuontiin kun soittaa niin kertovat varmaan mielellään miten homma hoituu :odroll: :D
     
  16. Caprice87

    Caprice87 1st gear

    Miten lie kiven alla varaosat tommoseen 8)
     
  17. Kymiläinen

    Kymiläinen 1st gear

    Noita valmistettiin 50000 kappaletta, uskoisin että varaosiakin pitää olla saatavilla... :odroll: Tosin ei tietenkään suomen Ford maahantuojan hyllyssä mut tilaamalla valmistusmaasta, ei se sen hankalampaa ole!
     
  18. hellfire

    hellfire 1st gear

    kiitos vinkistä. täytyy käydä jututtamassa niitä jätkiä siellä teivolla.
     
  19. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo, näin köyhästä se vaan tuntuu kalliille. 2003 ja uudempiin joutuu vaihtamaan tuulilasin pakostakin, ei poikkeuslupaa. Valoista en sano mitään mutta epäilen että sama juttu. Kannataa joka tapauksessa ostaa vanhempi kuin 10/2001 niin ei tartte nopeusrajoitinta laittaa.
     
  20. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Lappeenrannassa bongattu valkoinen Excursion. Mahtavan kokoinen laite :eek:

    Oli just pomon kanssa juttua k.o autosta, ja kertoi että ei kuulemma ole enää mahdollista saada kilpiin, ainakaan sellaisenaan. Oli tuonkin kanssa ollu ilmeisesti melkoinen tappelu kilvistä, mutta missäpä uudemmassa jenkissä ei olisi :mad:
     

Kerro tästä muillekin!