-39 Lincolnin korimittoja...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Puli-Song, 3.3.2006.

  1. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Tällä asialla vielä vaivaan. Oon parilta hemmolta - kiitos heille - saanut luvan käydä ottamassa korimittoja 1938 - 41 Lincolneista. Nämä ko vehkeet ovat kuitenkin olleet coupe-mallisia ja sillä 2d ovella. Tuota omaa katiskaa kun pitäs lähtee leipomaan nippuun, niin kaipaisin seuraavia mittoja 4d korista.

    - b-pilarien etäisyys lukon korkeudelta sisäreunasta mitattuna, sekä tolpan alapäästä kardaanitunnelin yläreunan korkeudelta.

    - taka"tolppien" etäisyys ylimmän saranan korkeudelta sisäreunasta mitattuna, sekä tolpan alapäästä kardaanitunnelin yläreunan korkeudelta.

    Kiitos!
     
  2. jzl

    jzl 1st gear

    ei tule mieleen muuta kuin espoon automuseossa seisova 1937 lincoln, mutta siinähän on erilainen kori.
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Onko noita pienoismalleina? Osta semmonen ja skaalaa siitä...

    Mihis se Ruutihatun entinen meni?
     
  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Taitaa tulla liian epätarkka tämmöselle pussihousulle. Ja vaikka mulla "emännän" -37 Lincoln onkin telkkarin päällä, ni tohtiikohan sitä mennä purkamaan, jottei tuu :argue: Pitäs kuitenki tietyt orggisosat istua kohilleen.

    Tuo espoon automuseon peli on käyny kans mielessä. En usko, jotta peruskoreiltaan kovasti poikkee -39 vastaavasta.

    Se jenkkien "mobilisti", (mikä hitto se ny oli) julkas yhessä numerossaan juuri -39:n korimittapiiroksen, mut varmaan ihan v*ttuillakseen niin pieneksi skaalattuna, ettei siitä saa mitää tolkkua. :mad: :cry:
     
  5. jzl

    jzl 1st gear

  6. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Tehköön rahamiehet tuon. Itellä on enempi aikaa, kuin rahaa, joten vääntelen nuista silpuista. Järjetöntähän se kait on mut what can I do? Sitäpaitsi, ei nuo hiutaleet kelpaa enää kellekkään muulle. Mun mielestä maailmassa on jo nyt liian vähän nuita, joten pidän kiinni omistani. 8)

    Kiitos kuitenkin!
     
  7. linhorn

    linhorn 1st gear

  8. jzl

    jzl 1st gear

  9. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

Kerro tästä muillekin!