Suomalainen 34 Fordin esite

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja harri60, 2.4.2006.

  1. harri60

    harri60 Gearhead

  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Oho! Siis esite eikä lehtileike? Aspen Lappalainen kävi meillä yks päivä ja katseltiin ja juteltiin pienoismalleista ja esitteistä. Siis tietysti 58 Buickin. Se kertoi että jenkki keräilijät maksaa hunajaa suomenkielisistä esitteistä. Vaikka ne ei meidän kieltä ymmärrä. Keräilijät on keräilijöitä, mutta tuosta voisi jenkeiltä saada jopa aika paljon taaloja? En kyllä itse myisi tuota.
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, noita on aina kiva katella. Kiitoksia :D
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    "kullakin neljällä pyörällä erillinen jousitus"... :rotfl:
     
  6. Bitch

    Bitch Gearhead

    Vuoden -68 Teknarista löytyy -29 Fordin koeajo. Jos jostain vaan saa käsiinsä, niin kannattaa omia lehti itselleen. Mainiota luettavaa..
     

Kerro tästä muillekin!