chevyn laatikko jutska

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja coronetti, 12.12.2006.

  1. coronetti

    coronetti 1st gear

    eli mikähän laatikko mahtaa olla kyseessä, ö pohja on sama kuin th350 mutta laatikon häntä ei ole irroitettava niinkuin vissiin yleensä... on kiinni 350cid perässä.. ja ei siinä muuta mutta shifteri olisi tullut kiinni juuri tuonne puuttuvan hännän pulttien alle... piru!! mutta mikä kummajainen tämä on sitten? vm taitaa olla -79.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mitäs se moparniminen nyt sekoilee :odroll: . Ainoa loota jossa on samanlainen ööpohja kuin 350 toosassa on 250 toosa ja siinäkin häntä on pulteilla kiinni mutta tarkoittanet sinnepäin samannäköistä? jos niin se on 200mallin versio.
     
  3. coronetti

    coronetti 1st gear

    niin sekoilen juu, ekaa kertaa elämässäni joudun turvautumaan chevyn tekniikkaan,koska tulee -37 fordin rungolle, ja palikat runkoon ja muut tilpehöörit ovat tuolle tekniikalle... :lol: mutta asiaan, mikähän tuo loota sitten oikeen on kun yhtä pötköä on? öljypohja muuten neliö mutta apparinpuolen taka nurkka viisto... enhä mä noist laatikoist mitää tiiä, th 700 joskun kattellu.... askarruttaa vaan vaikka joudun kumminkin hommaamaan jostain th 350 lootan mihin käy nua vaihteisto ja kässäri palikat suoraan..
     

Kerro tästä muillekin!