Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Erska

    Erska Gearhead

    Tapsalle kun soittaa ja kysyy eteläsuomen sijoitus nimistä firmaa niin ne kyllä korvausta vastaan tullailee sun palikat ja lähettää ne lähimpään matkahuoltoon/postiin.
     
  2. OK. Lähettääkö noi sitten jonkun laskun tullauksista mikä maksetaan eka ja sitten lähettävät tavarat ?
     
  3. crane

    crane 1st gear

    Mulle tuli lasku paketin mukana sijoituksesta ja rahtilasku kaukokiidolta tuli sit myöhemmin.
    Tapsaki pisti paketit tuleen ennenku laskua oli edes tullu.
     
  4. rötkö

    rötkö Gearhead

    Re: loora

    Viittiskö joku vilkasta jos ei muista ulkoa, se etummainen missä on lämpöanturi on ilmeisesti lähtö. Lämmönvaihdinhan on siellä pakosarjan alla..
     
  5. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Tuollain ne mulla lähtee, ihan alkuperäisten putkitusten mukaan pitäis mennä. Eli lähtö etummaisesta (anturi), vesipatteri, kenno ja sieltä paluu lootan taaimmaiseen liittimeen.

    Suvena jos oikein raskasta käyttöä, niin kaiketi tämä järjestys paras mahdollinen. Ölpät siinä 100 asteen tuntumassa, vesipatterissa kiertää sen 80 asteinen vesi ja lopuksi kenno viilentää mitä viilentää ennen paluuta lootaan. Eli menopuolelle se vesipatteri.

    [​IMG]
     
  6. paskamaha

    paskamaha 1st gear

    Kannattaa varmistaa että öljy myös kiertää jäähdytyslinjan kautta,siellä on se takaiskuventtiili joka jumittaessaan hoitaa sen ettei od planeetta saa kunnollista voitelua ja taas tulee tuhoa...
     
  7. rötkö

    rötkö Gearhead

    kiitokset molemmille vastauksesta :lol: Joo toi takaiskuventtiili on ollu pois mulla jo muutaman vuoden, taitaa olla turhake.
     
  8. Onko toi takaisku venttiili samassa kun lämmön vaihdin? jos ei ole niin 96 sellaista ei sit enää olekkaan. Ite poistin koko lämmön vaihtimen uusien linjojen myötä.
     
  9. rötkö

    rötkö Gearhead

    Se on sellanen hölmönnäkönen letkun pätkä ennen rauta putkee lämmönvaihtimen alla..

    ite poistin sen rikkimenneen pika liittimen takia alunperin..
     
  10. Ok mulla menee lauhduttajan letkutkin kuskin puolelta joten ei oo enää jäljellä takaiskuakaan.
     
  11. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    niin elikkä muistutus 8) 7.11 ois se asuntoauto tulossa näytille ja kaikki projektiin osallistuneet paikalle ihmetteleen ja muut dodge ukot voi tulla ihmetteleen mun ja prospectorin saunomista ja "pikku"kännitelyä :rotfl: ja pistetään vaikka paella pannuun makkarat lämpiään :rotfl:
     
  12. freeride

    freeride Gearhead

    eli ton näkönen hässäkkä..
    http://s530.photobucket.com/albums/dd34 ... G_3634.jpg
    ton takaiskun tarkotus on vissiin estää fluid drain back ilmiö turbiinilta.eli jos ton poistaa niin joutuu hetken varmaan toosa N:lla käyttään,että tulee vetoja turbiinin täytyttyä ölpästä,kun auto on seissyt pidempään..vai miten on?omaani jätin ton vielä,ku uusin linjat.
     
  13. Ei joudu oottaa. Heti kun laittaa deelle niin turbiini täyttyy välittömästi.
     
  14. rami2500

    rami2500 1st gear

    Jos ottaa kardaanin irti nii tuleeko jakolaatikosta öljyt pihalle?
    Pitäs vissiin alkaa ristikoita vaihtamaan.
     
  15. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    ei kaikki tuu mut saattaapi pikasen tirauttaa 8) mutta määrän tarkistus kuitenkin sen jälkeen 8)
     
  16. Lapamies

    Lapamies 1st gear

    AAM 11,5" perässä ei ole vakiona koskaan kitkalukkoa, vaan Torsen tyyppinen hammaspyörälukko. Sen takia ei tarvi käyttää mitään limited slip öljyjä. Eipä myös ole kitkalevyjä, jotka kuluisivat.
     
  17. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Niin onkin :D joo vähän väärä nimi tuo kitkalukko mutta silti "limited slip"="rajoitettu luisto"aivan niinku danoissa, meinasin vaan ettei oo 100% kytkevää, tiiä sitte miten uus toimii mutta mulla ei ainakaa kummosesti jaksa isoilla pyörillä toiselle pyörälle siirtää pitoa esim ristiriipunnassa.

    Harva näihin aam akseleihin 100% kytkettäviä lukkoja laittais taakse jos tuo vakio "lukko" ois niin ideaalinen että siirtäis tarpeeks voimaa offailussa molemmille puolille :wink:
     
  18. rami2500

    rami2500 1st gear

    Näin eilen yhessä 3gen Ramissa hienot takavalot, semmoset kuppimaiset jokiaselle polttimolle oma muki. Mistähän niitäkin sais?
     
  19. ajk

    ajk 3rd gear

  20. rami2500

    rami2500 1st gear

    No joo tuonne päin mut ne mukit tuli niinkun ulos noista valoista ja kehyksen kuoret oli mustat
     

Kerro tästä muillekin!