Missä X?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pertti K, 26.1.2007.

  1. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    missähän mahdollisesti mun vanha aspeni on: http://irc-galleria.net/user/Alfred_J_K ... e/30947993 muistaakseni oli nettiautossa myynnissä eri värityksellä, konepelti oli vissiin kokonaan valkonen ja ja.. rekisteri kilpeä en muista tarkaallen mut tosta kuvasta sen vois joku taitavampi saada selville..

    Ei tuo mikään erikoinen laite ollu, kutosella ja tomaatilla mutta tunne arvoa on tullu myynnin jälkee niin paljon että kova olis halu saada takasin..
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    kysynpä näinpäin, kuka tunnustaa omistaneensa aikoinaan tou-61:sen? kyseessä 64 vuoden dartti, ois mukava kuulla auton eri vaiheista. ittellä kosla on ollut nyt 8vuotta. onhan sille ehotettu omistajia jeesuksesta kekkoseen mut jotenkin en jaksa uskoa heitä edellisiksi käyttäjiksi :eek:
     
  3. Manuel Carlos

    Manuel Carlos 1st gear

    Bel air 64 SU-175 kullan värinen mennyt 80 luvun alku puolella Ouluun vaihdossa 65 Galaxieen. Dodge Monaco 69 musta NHC-38/JLO-81
     
  4. audiq

    audiq Gearhead

  5. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    tuota tarjottiin mulle valianttiin vaihdossa.
    oli kohtuullisen kamalassa kunnossa kaikinpuolin.
    taisi se teknisesti kokolailla sentään toimia.

    oli kuulemma joskus 80 (?) luvulla pöhäytetty katolleen kanavaan, jonka jälkeen korjattu.
    -ilmeisesti pakkelilla.
    oli nimittäin paikotellen halkeillut senttien paksuisia kittipaakkuja sieltätäältä.

    ei siis tullut kauppoja.
     
  6. Lassi4212

    Lassi4212 1st gear

    monaco kateissa

    Terve,

    kyselen tätä asiaa turkulaisen herrasmiehen toimesta.

    Hän on myynyt 90-luvulla autonsa
    Keravalle, tai sinnepäin, ja se oli 2- ovinen ht, mallia 500, kone 400, laatikko 727, ja perä 2,73- välityksellä 8 3/4. Rekkari oli nkb-45, ja on kaiketi tullut Suomeen ainoana 2- ovisena v.66.

    Jos jollain on autosta tietoja tai vaikka kuviakin niin olisi mukava tietää. Kyseinen entinen omistaja ei sairauden takia voi sivustoa juurikaan käyttää joten toimin välikätenä.

    Kiitos.
    _______________
     
  7. pörre

    pörre Gearhead

    hakusessa vaarin vanha (vm.62-63) Bel air TBE-11. 4-ovinen ja kutoskone. osti aikoinaan mustana, maalas metallihohtokullaks ja myi jollekki Suokkaalle. viimeiset havainnot tampereelta joltain pihalta 80-luvulla kun tuli tiellä vastaan ja väri oli silloin kuulemma vaaleenpunanen tai jotain siihen suuntaan..

    toinen mikä saattas kiinnostaa on enon vanha aspen NJ-520
     
  8. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Jos jollain on tietoa/kuvia/mitä vaan allekirjoituksen linkin satellitesta (rek ra-118) niin vaikka yksityisviestillä voi heittää juttua! Kiinnostaisi vähän tietää tuon auton liikkeistä ja vaiheista, ja mahdollisia entisten omistajien kertomuksia yms.

    Juho
     
  9. demented

    demented 3rd gear

    olisko ollu NFK-62 ??? jos muistan oikein ja ollaan samassa autossa
     
  10. Rautonen

    Rautonen 1st gear

    Kellään hajua '60 Bonneville 4dht NOC-64:n historiasta...

    Aikanaan ollut tuolla rekkarilla isä papalla ja nyt kovasti kiinnostais millä tunnuksella ja missä liikkuu/makaa kys. ajoneuvo...

    YV:llä tavoittaa...
     
  11. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    vieläköhän on elossa ukkini -72 el camino? vaaleen vihreä ja katto valkoinen, suora 6 ja rattimanuaali.
    jäi joskus 1998-2000 seisomaan hylätylle maatilalle kangasniemellä.
    harmittaa pirusti kun en aikoinaan saanut otettua talteen :cry:
    rekisterinumeroa en muista. oli siinä ainakin R
     
  12. DeS

    DeS Gearhead


    Jumalauta tuli semmonen "bon voyage", jos tossa kuvassa ei olisi tuota uudempaa datsunia niin väittäisin että toi on mun vanha tartzani. Värit täsmäisi, vanteet täsmäisi mutta kun myin omani ~95 niin seuraava omistaja maalasi sen, joten toi ei oo se. Nyyh, vanhoja hauskoja muistoja nousee mieleen :odroll:
     
  13. jimmyhoffa

    jimmyhoffa 1st gear

    Tuo faikku on ollu minulla vuodesta -97. On hitsailtu lisää ja haettu luvat uusiksi,käytetty konttorilla korinmuutokset tarkastamassa. Nyt on taas
    vauhti päällä ja tarkotus saada ainakin kasaan kesän aikana,että olis osat yhessä paikassa.
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Toi on Eetun Dart. Käsittääkseni se on sillä vielä. Vei sen landelle seisomaan. Täytyy käydä moikkaa sitä joku päivä ja kysyä mitä Dartille kuuluu?
     
  15. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Kaipaisin tietoa wanhasta Historic Ralli Pyhimyksestäni. Rek nro EFL-984. Musta. AKElta en saanut tietoa. Mistä vois jatkaa metsästämistä?
    Auton osti rallia ajanut Volvo kuski pojalleen, toisen käden tiedon mukaan. Auton myi kaverini enkä tavannut ostajaa enkä saanut ostajan nimeä enkä edes paikkakuntaa. Kauppa oli OK, kaipaisin ostaa takas tunnesyistä. Ja jos ei ole myytävänä, silti kiinnostaa mitä autolle kuuluu nykyisin. Auton minulle myynyt on myös kiinnostunut koska oli alkuperäinen omistaja.
    Olisin kiitollinen kaikesta avusta!
     
  16. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Hienoa että on "säilynyt hengissä" :D
     
  17. kj

    kj 2nd gear

    Fairlane -63, rekisteri oli IB-202.
    Liikkui Tampereella -70luvulla.
    Mahtaako olla hengissä?
     
  18. bblock

    bblock 3rd gear

    Tiiliskivi-Oldsin kohtalo kiinnostais eli 455cid mattamusta/tiiliskivi kuvioinen chopattu Delta 88 4d -81 lintta...lähti -09 kesällä Nurmijärvelle elinluovuttajaksi,meniköhän koppa paaliin ja olis mukava kuulla mikä koneessa oli vikana kun oli jumissa...
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

  20. MJN64

    MJN64 1st gear

    KKJ-20 ja MED-66 ?

    KKJ-20 oli perheemme eka jenkki musta -67 Malibu 4-d sedan kuutosella, vuosi taisi olla n. 1971. Isäni möi sen Helsinkiin parin vuoden päästä.

    MED-66 oli alunpitäen musta -65 Malibu 4-d sedan kuutosella. Veljeni omistuksessa auto oli 80-luvun puolenvälin aikoihin saakka, chevy oli tuolloin 350 8-koneella ja väri vaaleansininen metalli.

    Jos jollain olisi tietoa jommasta kummasta autosta, edes jossain vaiheessa, olisin enemmän kuin kiitollinen tiedoista!
     

Kerro tästä muillekin!