Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    :D Ikuisuusprojekti jatkuu. Eli tämä vika selvisi. Bensalinjojen paluuputki oli mutkalla/ lytyssä. Nyt käy niin tasaseen että kolikko seisoo imusarjan päällä. Mutta.. Käyttelin autoa kierroksilla pajalla, nostelin lämpöjä. En saanut flektiä heräämään ollenkaan? lämmöt nousi mittarin mukaan about 100 asteeseen, eikä flekti(t) puhu mitään?? Osaaks joku kertoa mikä anturi ohjaa flektejä?
     
  2. PAPH

    PAPH Gearhead

    Viikonloppuna sain aikaiseksi testailtua varaosa-auton ilmakompuraa. Paljonko tuollaisesta toimivasta kompurasta kannattaa pyytä että saa myytyäkin?
     
  3. Spyro

    Spyro 1st gear

    Osaisiko joku neuvoa? Ohjaus-tehostin alkoi ensin oireilla tyhjäkäynnillä. Eli ei tehosta kunnolla vaan on melko jäykkä. Vaihdoin tehostimen öljyt ja laitoin RVS:ssät sekaan.

    Samalla, kun kääntelin jäykkää rattia auton ollessa paikallaa niin alkoi lämmöt nousta. Nousivat n 107C asteeseen. Onkohan vesipumppu kabut? Ja aiheuttaa myös tehostimen ongelmat, kun ovat samalla hihnalla. Vai voisiko olla tehostimen pumppu.

    Tehostin kuitenkin toimii muulloin kuin tyhjäkäynnillä ihan hyvin. Kun nostin kierroksia alkoi tehostinkin toimimaan ja lämmöt laskemaan. Neuvoja pliis...
     
  4. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Hihna luistaa?
     
  5. Spyro

    Spyro 1st gear

    Kiitos vinkistä! Täytyy vaihtaa, ja katsoa sitten miten toimii.
     
  6. Spyro

    Spyro 1st gear

    Osaisiko joku sanoa meneekö esim. 18-20" vanteet Trans-Sport AWD:hen, ja minkä kokoisia renkaita olette saaneet eteen/taakse mahtumaan? Suosituksia ET:stä ja vanteen leveydestä...?

    Mielipiteitä myös ulkonäöstä olisi kiva saada sopiiko ed.main. vanteet auton ulkonäöllisesti? Olisiko jollakin mahdollisesti esim. kuvia isoilla vanteilla varustetusta Trans-Sport:sta?
     
  7. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    20" vanteet oli omassa AWD trans sportissa. Ihan hyvin kävi, laitan kuvaa jos löytyy jostakin kätköistä.
     
  8. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

  9. Spyro

    Spyro 1st gear

    Kivan värinen auto, vanteet sopii kyllä hienosti lookkiin. Muistatko minkä kokoiset renkaat oli vanteissa?
     
  10. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Ei muista minkä kokoiset oliskohan 245/35 tms. Vanteet oli Velocityt ja Jari Mäki ainakin niitä näytti myyvän.
     
  11. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Olisko kellään myydä takajousta tai kahta? Tarttis viikonlopun aikana
     
  12. PAPH

    PAPH Gearhead

    Mulla olis, Tampereella....
     
  13. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Saisitko aamulla matkahuoltoon?
     
  14. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Ei kun eihän toi matkis taida olla auki edes
     
  15. Webbi

    Webbi 1st gear

    [​IMG]

    Viikolla saatu Suomen kilpiin, mutta ajo tyssäsi neljän päivän jalkeen. Taisi olla vieroitusoireita viron kilpien jälkeen.

    Polttoainemittari ei toimi ja tankissa olisi pitänyt olla vielä reilu 10 litraa (15-20), niin imaisi tyhjää .. .en tiedä laskinko pieleen vai onko mopopojat käyneet imuttamassa.

    Nyt ei suostu lähtemään vaikka kanisterilla lisää, ensin 3 litraa ja sitten 5 litraa ... aluksi käynnistyi, mutta ei jaksanut käydä ja nyt ei edes käynnisty. Pumppu tuntuisi käynnistyvän. Nyt sitten virrat vähissä ja kaapeleilla ei antanut tarpeeksi. Tuli vähän liian kauan sahattua ennen kuin uskoin polttoaineen loppuneen.

    Voiko vika olla pelkästään virran vähyydessä vai tukkeutuneess polttoainesuodattimessa tai polttoainepummpu, joka on jonkin aika sitten vaihdettu.
     
  16. Webbi

    Webbi 1st gear

    Uskallanko hinata varovasti köydellä kotipihaan parin kilometrin matkan vai pitääkö etsiä traileri tai hinausauto.

    Kaverin traileri sadan kilsan päässä ja lähin hinuri 30 kilsaa ...
     
  17. El C

    El C 3rd gear

    Mä lataisin sen akun täyteen ennen muita kommervenkkejä.
    Tuntuu olevan aika tarkka riittävästä virranmäärästä.
    Saattaa käynnistyksen- /ajonesto napata päälle jos virtaa ei oo tarpeeksi.
     
  18. Webbi

    Webbi 1st gear

    Ei vielä käynnisty, tosin annan tuon ylläpitolaturin ladata vielä täytee.

    Uutena huomiiona, alkuperäisessä akussa navat sivussa, tässä päällä ja adapteri, johon pultilla kaapeli kiinni. Pultti pyörähtää tyhjää, joten adapterin kierteet mennyt, käsin kiertyy hyvin, mutta kun avaimella kiristä lyö tyhjää ja löystyy.

    Toinen arveluttava on tuo Virossa 2006 jälkiasennettu Gemel/Serbistar e527 hälytinjärjestelmä, ohjekirja eestinkielinen. Pieni epäilys että se voisi olla myös syynä käynnistymättömyyteen. Kellään tietoa jolla saisi kytkettyä pois päältä jos ajonesto päällä.
     
  19. Scitso

    Scitso 1st gear

  20. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Osaisiko joku neuvoa hiukan oobeedee hommissa? Eli onkohan tommosen 99koppaseen myynnissä halpaa lukijaa, jota vois käyttää esimerkiksi bluetoothin kautta Samsung note4:llä ? Niin ja tietty tähän puhelimeen tarttis jonku ohjelman? Kiitosta jo etukäteen jos jollakulla olis vinkata toimivasta systeemistä
     

Kerro tästä muillekin!