Suomen Little Red Truckit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PPRCuda, 7.10.2012.

  1. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Lapualta löytyy pari kipaletta.
    Molemmat ajossa ei ladossa.

    Toinen
    [​IMG]

    Ja toinen
    [​IMG]
     
  2. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    ruskolla seisoo erään talon pihassa tuollainen, jokseenkin mädäntymistilassa olevan näköinen ja sellaisessa paikassakin vielä pihaa.. vielä ehkä olisi pelastettavissa?!
     
  3. laakkius

    laakkius Gearhead


    Eipä oo enää, myyty jo kesällä...
     
  4. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Mitä kuuluu Lil' Redeille nykyään?
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  6. vivve

    vivve 3rd gear

    Tuli muuten Lapualle kolmaskin "piippuauto" ;)
     
  7. 383

    383 Gearhead

  8. hookoo64

    hookoo64 1st gear

  9. klunssila

    klunssila Gearhead

    Onko mitään tarkempaa tietoa/historiaa tuosta huutokauppaan tulevasta autosta? Onko sohvalla vai bucketeilla? Kuvia tai tietoja ei liikaa ole noihin ilmoituksiin laitettu... Voi vastata myös YV:llä minulle.
     
    Muokattu: 25.7.2016
  10. hookoo64

    hookoo64 1st gear

    Moikka
    Auto on Suomi auto ja ei ole sohvaa jos on hetki aikaa niin voi soittaa minulle
    niin kerron lisää autosta sinulle
    0400-494277 Hannu Kaasinen
     
  11. hantta

    hantta Double Gearhead

    Vai kannattaisiko kirjoittaa tänne :)
     
  12. 383

    383 Gearhead

  13. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

    Ei Suomessa mutta Detroitissa kaverilla nykyään. 1980 Little Express Truck. Tumman sininen. Esiintyi autolehdissä uutena kun Dodgella oli tarkoitus valmistaa näitä neljällä eri värivaihtoehdolla vaan sitä ei koskaan tapahtunut. Mahdollisesti ainoa kappale, samanlainen jonka kyseinen kaveri näki uutena Lynch Road:in lease lot:issa myöhään 1979 (perheen yritys tekee Chryslerin alihankintaa).
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  14. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Wau, hieno...ja vielä ainoa sininen, todellinen aarre !

    Mustia tiesinkin olevan, Midnight Express, mutta muitakin värejä tehty...todella kiintoisa tieto.
     
  15. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

    Kuvat ovat uudesta, huomaa "Manufacturer Plate", nyt kunto huonompi ja hinta noin 47 kertaa liikaa mutta kaverilla on fetissi erikoisuuksiin...."Nightwatch Blue" ja vaaleanruskea sisusta. Tämä on "press preview" auto, normituotantoon se ei tullut.
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    No onhan se silti erikoisempi kun joku esim. Shelby Gt-500 Mustang, joka on ihan tusinatuote tollasen rinnalla...riippuu tietty mitä kukin arvostaa, mutta ainakin mulle tollanen uniikki Lill´Blue Express olisi kyllä paljon arvokkaampi :odwink:
     
  17. Katoppa mitä sen ovessa lukee:)
     
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    No siinä lukee LITTLE EXPRESS TRUCK...mutta mitä sitten kysyy epätietonen ? :odeek:

    Jos meinaat tuota "Lill´ Blue Express" juttua, niin sehän se käytännössä puhekielessä olisi, jos on kerran sininen väriltään...MidNight Exp. tajunnee jokainen että se on todennäköisesti musta...

    Olihan noita Dodge:lla muitakin erikois truck:a kuten Warlock:t, niitä ollut ties minkä värisenä, hyvin saman kaltainen kun nämä Lill Red:t...kelpaisi oikein hyvin, mutta eipä taida olla ensimmäistäkään tässä maassa ?

    Onhan Dodge jatkanut samaa linjaa nykyiselläänkin...SRT-10, Rumble Bee, Ram Daytona ja RAM Hemi GTX:t alkuperäisillä perinteisillä Plum Crazy, Hemi Orange jne. värityksillä...luokkaa 400 kpl tehty.
    Siitä voi sitten tietty viisastella onko ne "aitoja" vai ei, kun ne viimeisteli ulkopuolinen paja...joka tapauksessa sellainen olisi pahuksen hieno.
    Onko mitään näitä täällä...no eipä juurikaan, uudempia Rumble Bee:ta on kai muutama, hopea ja keltainen tulee heti mieleen, lisäksi ainakin pari Daytonaa, oranssi ja hopea, mutta ei tietääkseni esim. yhtään GTX:ää...SRT-10:a nyt tulee joka kadunkulmassa vastaan.
    Isompia 4 x 4 RAM "möhköfantteja" savukoneineen on vaikka kuinka paljon, mutta nyt puhutaan täysin eri tyyppisistä laitteista, mutta eihän niitä voi edes verrata...linjakas muskelivene ja lentotukialus kuvaisivat niitä siinä vertailussa parhaiten.

    Jotenkin tuntuu että tässä maassa tämän kaltaiset "sport truck":t eivät ole koskaan saaneet jalan sijaa...Lill Red:a tuli maahan jopa poikkeuksellisen paljon, mutta niitä ei ole koskaan arvostettu, vaan käytetty kuin mitä tahansa avolavaa, potkittu, murjottu ja runtattu ja nykyinen kunto kertoo karua kieltään siitä :odcry:

    Dodge on mielestäni aina osannut tehdä hienoja sport truck:a ! :odcool:
     
  19. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

    Midnite Express:it olivat kaiketi kaikki dealereiden varustelemia...kuten tämäkin uusi "Mr Norm":in Red Express jollaista tuli joskus Bosak Dodgen laanilla ihasteltua...1963 Palominot ja 1964 Custom Sport Specialit taisivat olla ensimmäiset "sport truckit".

    [​IMG]
     
  20. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tuttuvan uskomaton löytö Suomesta päätyi kauppa-aktiin. Ajettu 7650 mailia.

    Kunto vähintääkin kansainvälinen.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 31.5.2020
    Holley, isalmela, 69 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!