1967 camaro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja timopajala, 27.7.2016.

  1. timopajala

    timopajala Gearhead

    elikkä noin kk päästä aloitellaan kyseiseen koppaan vm 2013 camaron tekniikan vaihtoa jne. Nyt rakennellaan kojetauluun kiinteätä tablettia jolta näkyy suoraan ajotietokoneen tiedot kun auto käynnistetään ja toimii samalla myös navigaattorina sekä musiikin kuuntelu laitteena.

    [​IMG] [​IMG][​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 10.9.2016
  2. Make.S

    Make.S Gearhead

    Hieno projekti!
     
  3. timopajala

    timopajala Gearhead

    Kyllä tästä mielenkiintoinen projekti tulee. Huomasin tässä heti alkuun sellaisen että kardaanin joutuu luultavasti tilaileen ameriikasta kun ei ole tuota perinteistä yoke kiinnitystä lainkaan laatikossa mutta kirjottelen infoa siitä kun tietää tarkemmin :)
     
  4. timopajala

    timopajala Gearhead

    Jos löytyy Suomesta sellanen Paja ketä vois tollasen kardaanin värkätä nii laittakaas tietoo tuleen? Eli laatikko on tr6060 elikkä siinä sellanen kolme pulttinen kiinnitys jne
     
  5. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

  6. timopajala

    timopajala Gearhead

    Kiitokset tästä erittäin hyvästä infosta! Otan yhteyttä tuonne heti kun saan mitat selville :)
     
  7. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

    millä tekniikalla tulee
    mulla-68 548 BBC TKO600:lla 12 pulttisella
     
  8. timopajala

    timopajala Gearhead

    Ls3 ja tr6060, koneen pidän muuten vakiona mutta saaste jutut lähtee pois ja pakosarjat vaihtuu vähän vapaammin hengittäviin malleihin. Paketin mukana tulee kaikki sähkötkin jne mutta en käytä niistä kuin pienen osan.
     
  9. timopajala

    timopajala Gearhead

    Peräkin tarvis lukon jne mutta se saa odottaa kun tähän swappiin hukkuu sen verran paljon rahaa et ei pysty samaan aikaan tekeen perä remppaa. Nyt vakio 10 pulttinen 4.11 jaolla
     
  10. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Huikee prokkis, ketju ehdottomasti seurantaan!
     
    PAPH tykkää tästä.
  11. timopajala

    timopajala Gearhead

    meillä on kaverin kans vähän sellanen mielessä et kuvattas videolle oikein toi koko homma ja laiteltas youtubeen mut saa nähdä miten se onnistuu :) sitä kun pitäs sit leikellä yms et sais järkevän mut katsotaan :)
     
  12. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Mahtavaa, eihän sitä Steven Spielbergiksi tarvi heittäytyä, eiköhän sen prokkiksen punainen lanka selviä kaikille, vaikka olisi vähän "erikoista" matskua. Kunnon dokumentointia peliin vaan, myös kuvia, niitä on sitten muutaman vuoden päästä Marraskuun pimeällä ja vesisateilla kiva katsella konjakkilasi kädessä, tsemmppiä :cool:
     
  13. timopajala

    timopajala Gearhead

    juuri näin oli vähän niinkuin tarkoitus :)
     
  14. Herje

    Herje Double Gearhead

    Oonko minä vaan käsi?
    Minä en näe kun kojiksesta kuvia?
     
  15. timopajala

    timopajala Gearhead

    eiks tuo linkki aukee? Ekassa viestissä on tuo linkki mistä saa auki google valokuva kansion.
     
  16. Herje

    Herje Double Gearhead

    Aukee. Mutta pitäskö siellä olla ite autostakin kuvia?
     
  17. timopajala

    timopajala Gearhead

    ei ole vielä, siis niinku tuossa alussa mainitsin niin projekti alkaa kun saadaan kone ja laatikko suomeen :) elikkä varmaan lähempänä 1,5kk viel
     
  18. timopajala

    timopajala Gearhead

    kävin lisäämässä albumiin pari uutta kuvaa valmiista tabletti telineestä :) onnistui mielestäni kohtuu hyvin 1,5mm pellistä :)
     
  19. timopajala

    timopajala Gearhead

    Aloittelin mittariston rakennuksen 1,5mm pellistä ja mietin et pitäskö toi kuiduttaa ja lasikuidusta vai antaako olla peltisenä vaan? Tässä linkissä tuo nykymuodossaan, kittausta vaatii ja maalia niskaan jos jätän peltiseks.

    Sivuille tulee öljunpaine ja bensa mittari ja keskelle 4,5" yhdistelmä mittari jossa gps nopeus ja rpm mittari

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 10.9.2016
  20. timopajala

    timopajala Gearhead

    Tuli tilattua ameriikan maalta jarrut tohon omaan kulkineeseen elikkä tällänen corveten kitti http://www.ebay.com/itm/1964-1972-C...ash=item3f6a1ec6c0:g:EM8AAOxy4dBRmte5&vxp=mtr

    Täytyy toivoo et noi satulat ja levyt sopii noiden 17" vanteiden kanssa ettei tarvii alkaa vanteita shoppaileen :p

    Taakse tulee vm 2001 camaron 12" levyjarrut joissa erikseen se käsijarru kenkä systeemi siellä levyjarrun sisällä. Nappaan kuvia kun tavarat saapuu ja saan niitä autoon kiinni :)
     

Kerro tästä muillekin!