Venäläiset renkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Karpov, 25.10.2016.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei tahdo oikeen mistään löytyä kokemuksia. Venäjänkielisillä sivuilla muutama testi löytyy mutta ei oikeen käänny teksti (kuvia vielä joten copypaste ei onnaa) ja sitten aina mitenkä puolueelliset testit on?


    Virolaiset tuntuu ainakin haukkuvan palstoillaan...


    Lähinnä cordiant ja kama kiinnostaa, belshina taitaa olla vähän harvemmassa?


    Jos joku rupeaa suoralta kädeltä haukkumaan niin perustelkoot.

    Kiinalaisetkin tekee paikoitellen ihan ok renkaita, miksei venäläiset? Kuviot on moderneja/kopioituja.


    Yhdet cordiant businekset nastoilla meni juuri testiin pakun alle ja kama breezen kesärenkailla viime kesä. Olivat muuten hiljaset ja hyvät!



    Kokemuksia?
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ostin yli 10v sitten dodgeen Medved merkkiset renkaat 235/75r15 koossa. Karkea, melkein mutarengas kuvio. Hirveän painavat mutta meni econolinen vanteille ihan olemattomilla painoilla tasapainoon.
    Semmoiset olisi nyt jeeppiin ihan unelmarenkaat.
     
  3. mie

    mie Gearhead

    Cordianttia oli joskus -07-08 huitteilla myynnissä Kuopiossa autotarvikeliikkeessä. Kummemmin kiinnittänyt huomiota, kuin että hinta ei nyt kovin halpa ollut ja mainostettiin Pirellin tekeleeksi.
     
  4. Jape105

    Jape105 Gearhead

    cordiantteja vääntänyt asiakkaille alle joskus kun niitä myytiin.
    en ite oo ajanu mut ei kukaan asiakas kyllä haukkunutkaan.
    mut kun vertas misukkaan niin laatu nauratti mut taas hinnan otti huomioon niin varmasti pätevät kumit oli. itellä ei oo ollu rahaa edes noihin cordiantteihin. :D
     
  5. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    [​IMG]
    Olisko tuosta apua!:D
     
    f34, Herje ja Karpov tykkäävät tästä.
  6. max

    max Double Gearhead

    Eiks Nokian renkaita tehdä Venäjällä.
    Eiköhän sielläkin laatua tehdä,siis samaan malliin kuin Jenkkilässä.
     
  7. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Cordiantit oli maansiirtoautossa alla. Kesti siinä missä muutkin merkit. Ei pahaa sanottavaa.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin on noilla nykyvenäjän tehtailla ainakin kapasiteettia ja kokemusta, esim cordiantkin vanha merkki.

    Ei varmaan pärjää huipuille mutta ois kiva tietää tosiaan onko omassa hintaluokassaan kilpailukykyinen.

    Näin normaaliajossa kun väittäisin että varsinkin talvirengas se tärkeämpi. Eli vaikka kamaa kehuin kesärenkaana niin olosuhteet ei niin pahat ole kunhan vesi poistuu.
     
  9. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

  10. paja1

    paja1 Double Gearhead

  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

  12. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

  13. toyopet

    toyopet Double Gearhead

  14. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Suomessa olis peltipoliiseja tuollakin tiellä!:D
     
  15. mpg55

    mpg55 2nd gear

    Paljon parempihan tuo on kun Suomen tiet!
     
  16. MadMax

    MadMax Gearhead

    Kirjoittelenpa kerrankin tännekkin jotain, kerta asiaan liittyviä kokemuksia kaivataan...Ansaitsen satunnaisesti leipäni rengasasentajana, eli jonkinasteista kokemusta ja ennenkaikkea näppituntumaa omasta mielestäni ainakin jo hieman löytyy. Ammattilainen, tuskin...Kaverille vaihdoin alle Kama-merkkiset C-renkaat, ja posiivisesti yllätyin. Ennen projektia tuntemukseni vaihtelivat laidasta laitaan, ehkäpä aivan syystä. Kumminkin, renkaat hyppäsivät vanteille nätisti, aivan kuten pitääkin. Eivätkä jollain tapaa tuntuneet "kiinalaisilta", mitä hieman odotin. Todellinen yllätys paljastui sitten painotusvaiheessa, nämähän ovat pyöreät! Ja todella vähillä painoilla pakettiauton renkaaksi selvisi. Noissa molemmissa edellämainituissa seikoissa olisi nykyään mielestäni monilla jopa ns.laatumerkeilläkin oppimista. Kesärenkaat muuten olivat. Eikä kuulemma ole moittimista noissa, varsinkaan hintaluokka huomioiden. Ja tottapuhuen, jäipähän kummittelemaan ajatus, että voisin harkita itsellekkin. Eli ainakin tämän satsin perusteella, jos halpakumit haluaa niin ennemmin lähempää kuin kauempaa idästä. Sattuiko sitten vain hyvät yksilöt, en tiedä...
     
  17. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Mulla on vanissa 16 tuumaset kamat joka nurkassa ja muuten ihan ok,mutta ihan pyöreet ne ei uutena ollu... muutaman tonnin kun ajelee niin tasoittuu kummasti. Mutta halvalla saa halpaa vai miten se oli.
     
  18. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Mulla oli muutama kesä sitten Cordiantit 406:n Pösön alla. Kulutuskestävyys ei ollut mikään kovin hyvä, mutta en ajettavuudeltaan pitänyt ollenkaan huonoina. Erityisesti mieleen jäi, että olivat hiljaiset renkaat. Voisin ostaa ilman muuta nytkin vastaavat, ei jäänyt mitään kammoa venäläisiin renkaisiin. Traktoriin suunnittelin yhteen aikasn kanssa venäläisiä renkaita, koska eivät halkeile niin helposti kuin nykyiset länsirenkaat, tämä johtuu kuulemma suuremmasta kumin osuudesta, länsirenkaissa vastaavasti on enemmän "muovia" ja ovathan nuo ryssän renkaat tietty edukkaampiakin.
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nyt kun kääntäjän avulla kahlannut testejä ja palstoja niin cordiant kyllä monessa paikkaa saanut kestävyydestä nuhteita ja nastapuolella varsinkin.

    Amtel myös mielenkiintoinen merkki. Uusin nordmaster evo sai kehuja paikallisilta. Viatti merkkistä rengasta saa myös edullisesti, tosi raju kuvio ja urat!
     
  20. hapa58

    hapa58 Gearhead

    Aivan samat kokemukset. Tyttären neoniin aikanaan moiset kumit asennettiin. Valmistaja tai maahantuoja nosti hintaa jonka johdosta rengasfirma ei enään näitä toimittanut .
     

Kerro tästä muillekin!