Kuka korjaa 72 -Chevroletin kellon tai muita mittareita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja AnHie65, 21.11.2016.

  1. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Ks. kuva.
    • Mekaaninen kello vailla toimintaa. Suosituksia huoltajaksi. Toimii siis virralla, joka ilmeisesti vetää mekaanisen jousen. Näitä myydään nykyään myös kvartsimalleina, mutta hieman se mietityttää. Kokemuksia?
    • Bensamittari näyttää liikaa noin neljänneksen. Ei sinänsä haittaa, kun tietää. Täytenä mittari menee kuvan määrään ja tyhjänä jää neljännestankkia näyttämään. Jossain aikaisemmassa ketjussa joku epäili enemmän anturiviaksi...
    Voin toki ostaa noita toimivina. -72 Monte Carlo ja ilmeisesti Chevelle/ Nova/ El Camino. Vaikka koko mittaristot, jos hyväkuntoisia. Siis kellolla, ei kierroslukumittaria.
    Anssi, puh o5o376oo5o
    [​IMG]
     
  2. jpe

    jpe 3rd gear

  3. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

  4. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Sen verran oli irtojousia ja yksi hammasratas irrallaan, että mennee haastavaksi. Asialle omistautuneita kelloseppiä hakusassa...
     
  5. pannupää

    pannupää Gearhead

    Googgeloi mittarikorjaamo Palanto, Tampere. On ymmärtääkseni tehnyt erinomaista työtä alallaan.
     
  6. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

  7. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Kokeillaan, josko paikallinen kelloseppä saa tuon mekaanisen vielä toimimaan... Mitenkä tuossa kvartsikoneistossa mahdetaan sähkönsyöttö hoitaa? Olen ymmärtäväni, että mekaaninen kello lataa jousen vain virrat päällä?

    AHi
     

Kerro tästä muillekin!