Harrasteautotapahtumia Turussa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Autopelien ystävä, 25.5.2005.

  1. http://nullzwei.bmwclub.fi/eventmgr/Eve ... l&yrs=2005

    Turun seudun alueellinen tapahtuma
    Kesäkaudella (touko - syyskuu) joka kuukauden viimeinen tiistai on Kupittaan jäähallin ja jalkapallostadionin parkkialueella Turun Seudun Mobilistien harrasteautotapaaminen kello 19 - 21. Paikalla on laaja otos erilaisia ja -ikäisiä harrasteajoneuvoja merkistä riippumatta.

    Sateen tai muun huonon sään sattuessa tapaaminen parkkialueen vieressä olevassa Veritas-stadionin Saint Patrick's pubissa.
    Paikka: Kupittaan kentän parkkipaikka , Blombergin aukio, Turku.

    http://www.tommi.kankaala.com/60-80/index3.htm kuvia viime vuodelta

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=47470
    Mukavasti lähtenyt jokirantaparkki jatkuu jälleen Huhtikuussa kuten viimevuonnakin.Autokuntia olikin parhaimmillaan 20kpl eikä vesisadettakaan pelätty.Paikkana ja aikana erinomainen tuoda kalustoa esille ohikulkijoille pällisteltäväksi.

    Sama paikka sama aika förin läheisyydessä.

    Läntinen rantakatu Lauantaisin klo 1800 eteenpäin.

    http://opaskartta.turku.fi/
    opaskoiralinkki


    http://www.volvolandia.com/landia/index ... adid=20232

    Turku miittaa joka kuun viimeinen keskiviikko klo 18.30 Auranlaakson ABC:llä


    Otsikosta selvinnee tärkeimmät ja tuo ABC on siis se uusi paikka Hämeentien varrella Ravattulassa, lähellä Ohikulkutietä Hämeentien ja Kaarinantien risteyksessä.

    http://www.tommi.kankaala.com/webvolvo/index8.htm hissiä alaspäin ja ne pimeässä otetut kuvat on Maaliskuun miitingistä.

    http://www.klassikot.net/concours/ katso upeita urheiluautoja

    Weekend 18-19th June, 2005, Turku, Finland


    Yleistietoa: Kaikki klassikkoautojen harrastajat tervetulleita. Tapahtuma on kuitenkin urheiluautopainotteinen ja niiden osalta uudetkin ovat tervetulleita.
    Yhteislähdöt pääkaupunkiseudulta sekä la että su Bembölen kahvituvalta klo 9.00


    Lauantai 18.6.
    klo 10:00 - 14:00 Porsche Club Finlandin AUTOSLALOM-osakilpailun yhteydessä järjestettävä auton käsittelyharjoitus, järjestäjänä Porsche Club Finland. Paikka entinen Artukaisten Moottorirata - nykyinen Turun Messukeskuksen (ajo-ohje) parkkipaikka, osallistumismaksu €10.

    klo 12:30 - 17:00 ABOA RALLY STORICO, Ajotapahtuma Turun ympäristössä, rastitehtäviä, lähtö Messukeskuksesta, maali Hotel Hamburger Börsissä.



    Sunnuntai 18.6.
    CONCOURS D'ELEGANCE klo 10:00 - 16:00
    Harjattulan Kartano, Hotelli & Golf Club, Kakskerta, Turku
    - 2005 vuoden teemoihin kuuluu mm. Sports Car Club of Helsinki 30 vuotta. Kerho on Suomen toiseksi vanhin harrasteautokerho ja nimestään huolimatta jäseniä on koko maasta.

    http://www.tommi.kankaala.com/concourse/index4.htm kuvat 2004 tapahtumasta

    http://www.exentrics.fi/turkumeeting/tapahtumat.php

    Tapahtuma Tuning-autoille Turku Itäharjun K-Rauta.

    Tämän vuoden kalenteri näköjään auki.


    http://www.exentrics.fi/turkumeeting/galleria/


    http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=12098

    WV, Audi, Seat

    Kokoontuminen Auranlaakson ABC:llä (vanha Viinikan tallipaikka) joka kuukauden ensimmäinen Torstai kello 19.00.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tänä vuonna ei olekaan lainkaan Autosaloon-näyttelyä eikä Kustom Showta.. Onk mittä?
     
  4. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Muokattu: 2.3.2017
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kyl tars.
     
  6. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    täytyy yrittää ostaa talviheikistä tai sitten myöhemmin liedosta joku mopedi, niin voi osallistua edes mopomiittiin... niitä sentään järjestetään turussakin, vaikka muuten onkin kuollutta:odcry:
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    :eek: Koska ja missä on mopomeetti?
     
  8. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    kai sitä g-pisteellä teinit kesäisin kokoontuu. letkat on sellaisia että meidän jenkkiautoharrastajien kannattaakin vaan olla hiljaa kotona..
     
  9. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  10. oolanti

    oolanti Gearhead

    Wink winks everybody! Kun täällä tuntuu olevan innokkaita harrastajia, jotka kaipaavat Turun seudulle tapahtumia, niin ketä tahansa voi otta pallon haltuun ja järjestää jotakin! Ei aina tarvitse mennä "valmiiseen pöytään", joskus voi itsekin "voidelle leipänsä" ;););) Eli napinat sikseen ja "penseli käteen"! UGH! :D Kokoontukaa yhteen ja avot, kohta meillä on Turussa kivaa häppeninkiä :) Lupaan ja vannon osallistuvani karkeloihin!!!
     
  11. sectoid

    sectoid Gearhead

    En tiennyt, että Kustom Showta ei järjestetä tänävuonna. Onko edes Salon MaisemaCruising tai jotain muuta vastaavaa tapahtumaa? Tuntuu siinä olevan totuuden siemen mukana mitä turkulaisista vitsaillaan. Voisi sitä tietysti itse lähteä käymään jossain tapahtumassa kauempanakin, vaikka cruisingauto puuttuukin.
     
  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tiedä siitä innokkuudesta sitten.

    Marttila Motor Show?
     
  13. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Salon Maisemacruising on 20.5.
     
    sectoid tykkää tästä.
  14. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tai MMM = Marttila Motor Meeting ;)
     
  15. oolanti

    oolanti Gearhead

    Ex-turkulaisena kovin kiinnostaisi, jot mitä niist turkulaisist sit oike vitsaillaa?

    PS.
    Turun AutoSaloon tosiaan pitää välivuoden, kuten Turku Kustom Show, mutta pistäkääpä allakkaan jo merkintä kohtaan 21.4.2018, silloin Turun Messukeskuksessa AutoSaloon, johon tulee mm. Ruotsista toistakymmentä jenkkiautoa, joita ei ola aikaisemmin nähty Suomessa yhdessäkään näyttelyssä! AutoSaloonin priimusmoottori ei muuten ole turkulainen, mutta turkulais-mielinen ja hänen renkinsä myös naapurikunnista ja hekin tunnustavat Turun värejä ;) Sama kaava taitaa toimia myös TKS:n suhteen...

    PSS.
    Turussa on epävirallista cruisailua keväästä syksyyn joka ikisenä lauantaina. Jenkkiautoilijat kokoontuvat myös "pikkulauantaisin". Joka kuun viimeinen tiistai on Kupittaan Ajoneuvoiltamat keväästä syksyyn. Merikeskus Forum Marinumin luona treffataan autoillen joka ikinen keskiviikko keväästä syksyyn. Sitten on TSM:n järjestämät Talvi-Heikki, Kesä-Heikki ja Syys-Heikki. Ja mobilisteilla vielä muitakin tapahtumia tietääkseni. Lisänä vielä Classic Sportscar Concours d`Elegance. Ja unohdin takuuvarmasti mainita jonkun tapahtuman. Eli ei Turussa nyt ihan hiljaista ole harrasteajoneuvoilun suhteen :eek: Ja mikä parasta, jokainen voi tahollaa lähteä ihan milloin vaan omatoimisesti cruisailemaan - mikäs sen komeempaa kuin cruisailla kauniina kesäiltana maaseudun pikkuteitä. Ei siihen tarvita välttämättä muita :)

    PSSS.
    By the way, kuinka moni Turun ja lähikuntien ajoneuvoharrastajista kävi muuten viime keväänä Turun AutoSaloonissa? Taisi jäädä aika moni käsi nousematta ;) Eli kun näitä tapahtumia joku ylipäätään viitsii järjestää, niin olisi järjestäjistä varmaan kauhian kivaa, jos edes ne lähialueiden ajoneuvoharrastajat kävisivät niissä tapahtumissa, "rivikansa" onkin sitten aina haaste erikseen. UGH, olen vuodattanut :D
     
  16. sectoid

    sectoid Gearhead

    Hyvä. Sinne menen ainakin katsomaan.

    Turun AutoSaloonista en ollut ennen edes kuullut. En tosin seuraa tätä overdriven tapahtumakalenteria jatkuvasti.

    Cruisingit vaativat sopivan auton. Dodge Stratus saanee osakseen vain vittuilua, turkulaista sellaista. En ole keksinyt turkulaisvitsejä, vaikka sukujuureni ovatkin 3/4 Karjalasta ja loputkin jostain Keski-Suomen suunnalta.

    Turku on kiva paikka kesällä, varsinkin kaveriporukalla. Kustom Shown olen käynyt katsomassa melkein joka vuosi. Hyvä tapahtuma.

    Maaseudun pikkuteitä cruisailen mielelläni. Autoilu on hieman kuten syöminen tai elokuvien katseleminen. Ne ovat kaikki parhaimmillaan yksin nautittuina.
    [​IMG]
     
    Muokattu: 7.3.2017
  17. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Thanx 'oolanti',hyvä yhteenveto!
    Mitä tohon Auto Salooniin tulee,'vastahan' se on viitenä vuotena järjestetty.
    2012-2014 Salossa ja Turussa kuitenkin jo kahtena vuotena 2015-2016 peräsin.
    Tää vuosi vedetään happea tullen 2018 takaisin.Täältä nousee ainakin käsi ylös,
    käyty on jo Salon aikoihin(kin)!
     
  18. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    Gruppo Fiat Finlandialla on minun ja muutaman muun innokkaan toimesta vireillä alkukesäksi retki Forum Marinumiin, tiedotan asiasta tännekin jahka saadaan tapahtuman aikatauluja ja ohjelmaa eteenpäin.

    Eikös se Veritas stadionin parkkipaikan cruising ole ollut jo vuosia joka kesäkuukauden ensimmäisenä torstaina?

    Talvi-, kesä- ja syys- Heikki ovat harrastuksen kohokohtia, vaikka alati limbonneet järjestelyt kyllä kismittävät myyjänä ollessa. Tuntuu, että vanhentunut järjestävä porukka ei jaksa panostaa järjestelyihin kuin minimin, nytkin Talvi-Heikkiä ei mainostettu oikeastaan ollenkaan ja opasteita oli todella vähän, minkä näki paikanpäällä. Annettiin vähän kritiikkiä ja joka toimitsija intti että kävijöitä olisi muka ollut ennätysmäärä, vaikka jututtamieni monien myyjien myyntionnen ja yleisen avaruuden perusteella väkeä oli puolet vähemmän kuin muutama vuosi sitten. Ja kaupaksi käy lähinnä hassu oheistavara, mitään vanhojen autojen osia ei juuri enää rompetoreilla liiku suuntaan tai toiseen, mikä on kyllä huono juttu. Vanha kaarti ei varsinkaan myy eikä myöskään juuri osta mitään, suurin osa kävijöistä kerää jotain Arabiaa tai öljypurkkeja ja alkuperäisosien pitäisi olla kuin uusia ja halvempia kuin ebayn uustuotantotavaran, että kelpaa. Eipä taida rompetorien perinne enää kauan jatkua ilman ryhtiliikettä puolin ja toisin.
     
    Muokattu: 8.3.2017
  19. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    joku turkulainen sanonta kuuluu että cruisailu ja seksi on parasta yksin :)
     
  20. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Aika paha,mutta mielummin yksinkin kuin 'tsadilaisittain'....
     

Kerro tästä muillekin!