Super Gas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja -31, 14.1.2017.

  1. -31

    -31 Gearhead

    Minä ilmottaudun ajamaan koko SM sarjan Super Gassiin kaudelle -17. Olisko muita tulijoita, vai mennäänkö ihan yksin?

    T: Pasi Korhonen
    SG 447
     
  2. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Mukana ainakin Alastarot,koko sarjan kiertäminen hyvin epätodennäköistä mutta ei mahdoton riippuu osallistujamääristäkin.

    T:Janne Söderqvist
    SG 448
     
  3. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    Alastaro harkinnassa, Anglia rullaavana vielä mutta runkokatsastettuna.
    Paljon joutuu uusiin/sovittaan osia ennenkuin ajossa, lisäksi vyöt ja ajokuteet vanhentuneet samoin lisenssi mutta ainoa joka ei ole vanhentunut on kuljettaja.
    1.2.3.... osallistujaa vielä muita ?

    t.Antti Kivinummi
    SG 456
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Wow! Olihan tästä joidenkin kanssa varikolla juttua mutta hienoa jos homma etenee.

    Antti: täh, vanheneeko ajokamatkin? :eek:

    Mullahan on pirssi myynnissä ja täysin ajokuntoisena se talliin jäi. Jos ei mene kaupaksi, niin ehdottomasti tämä on ykkösvaihtoehto, niin kuin on ollut aina silloin kun mahdollisuus SG:tä ajaa on ollut. En kuitenkaan koko kautta pysty mitenkään ajamaan ilman lottovoittoa. Alastaro harkinnassa täälläkin.
     
  5. chyevelle

    chyevelle Gearhead

    Mukana ollaan SG:ssä

    T:Janne Noren
     
  6. -31

    -31 Gearhead

    Aika vaisua ollu ilmoittautumisinto ihan kaikkiin luokkiin. 15% alennuskin koko sarjaan kerralla ilmoittautuneille päättyi eilen.
     
  7. ikäläinen

    ikäläinen 3rd gear

    minullakin olisi sopiva kalusto luokkaan, mitä maksaa nykyään esim jos kävisin kokeilemassa Alastarossa? Ei voimassa olevaa lisenssiäkään enää..
     
  8. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Osallistumismaksu Nitrozin kautta Esim.Alastaron EM:iin on 400eur+sähkö 60eur,Kalajoelle tai Motoparkkiin on halvemmat.Tervetuloa vaan ajamaan SG:tä.

    Pasi joo koko kauden ajavien määrät näyttää tosi pieniltä useissa luokissa,näyttää suuntaus ja panostukset olevan enempi tuonne Kadunmiehen tapahtumiin Vesivehmaalle ja Malmille.
     
  9. ikäläinen

    ikäläinen 3rd gear

    taitaa minunkin lompakko suosia kadun miehen kisoja... Harmi kun osallistuminen niin hinnakasta, pitää katsoa vuoden päästä jos hinnat vähän maltillisemmat
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Taisi käydä silleen kun muuttui että 6 kisasta 5 lasketaan että porukka ajaa vain 5 kisaa.
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    290e normikisa SM-sarjaa Alastarolla hyvissä olosuhteissa.Muistetaan että ei verrata kadun miehenkisaa ja SM/EM kisaa eli aivan eritason tapahtumia!
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Finaalikisan jälkeen sunnuntaina 100e test&tune.
     
    ikäläinen tykkää tästä.
  13. Catiska

    Catiska Gearhead

    Näin se on omalla kohdallakin. Ja "luokan sisäinen" (RS) gallup kertoo monen muunkin päätyvän samaan. Ajetaan ehkä yksi kisa mutta muuten jää ajot muualle osin protestina kovalle kulujen nousulle.
     
  14. dd64

    dd64 Gearhead

    Suunnittelin kanssa josko olis tullu testaamaan omaa rassia muutaman vuoden tauon jälkeen, mut ei kiesus, onko tosi et 290€ RS luokka? Vai katoinko ihan väärin?
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Katsoit väärin eli edelleen cup-luokka 190e motoparkin kisat,Alastaron finaalikisa ja 140e Kalajoki,EM-kisa sitten kallimpi.
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Nuo protestit on käynyt silleen että ne luokat hävinneet kartalta eli porukat siirtyneet muihin luokkiin jotka haluavat panostaa hommaan.Nimittäin voin kokemuksesta sanoa että osallistumismaksut pienimmät kulut koko hommassa.
     
  17. dd64

    dd64 Gearhead

    Ehkä mä luen väärin kilpailukutsua, mut mun mielestä siellä lukee: real street (rs) SM????
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Olet oikeassa eli näköjään SM-luokka SM hinnoin!
     
  19. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Kyl se valitettavasti on aika monella tuo hinnanousu se tekijä joka napsauttaa kamelin selän. Ei se sinällään ole mitään protestointia et näkee muut asiat tai säästämisen paremmaks sijoituskohteeks. Ei tuolla RS:ssä ole juurikaan sellaisia jotka tekevät hommaa muuta kuin omaksi ilokseen. Kai se sit on hyvä niin et tonne skabaan jää ne 23 tosissaan panostaavaa autokuljettajaa jotka ilmoittautumispäivään mennessä olivat ilmoittautuneet. Jokaiselle riittää oma ryhmä. Mut helvetin tylsät ja huonot kisat niistä tulee jos kalustomäärä on noin pieni.
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    13.5 mennessä loppuu ilmouttautuminen eli 5.5 oli sarjaan/jos maksoi kaikki kerralla sai 15% alennuksen.Eli tulee vielä lisää kuskeja ajamaan ja ne joilla ei ole tutkintoa/lisenssiä ei näy listoilla vielä.
     

Kerro tästä muillekin!