Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

  1. roadikas

    roadikas 1st gear

    Katto alhaalla tänään leimalle ja mieli ylhäällä kotiin tuoreen leiman kanssa. Tarkkaan syynättiin sysleri läpi, muttei mitään pilkkuilua..hyvä niin. Hyvä viedä auto talviunille viikonloppuna, kun tallipaikkakin järjestyi viikko sitten.

    Samalla siinä odottettiin syyniin komean mustan seiseenkytluvun Corveten kanssa. Taisi kaveri saada leiman myös, kun sama katsuri kehui Corveten kuntoa siinä jutellessa. Corvettekuski oli viemässä autoa talviunille myös..

    Eli kaksi onnistunutta katsastusta...kerrankin:) cheers!
     
  2. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Muuten oli hyvä mutta kun ei valmistenumeroa löytynyt niin piti käydä uudestaan. Enpä itsekään tiennyt missä on, no eipä tuo ole merkki eikä mallikaan sattunut otteelle oikein rekisteröintikatsastuksessa. Sekin valmistenumero on näemmä kirjoitettu väärin otteessa...
     
  3. Catiska

    Catiska Gearhead

    Mahtaako olla sattunut väärä auto väärän otteen kanssa :) Siltä ainakin kuulostaa jos merkki ja malli on väärä sen lisäksi että valmistenumerokaan ei täsmää...

    Itselläni on ollut hyvä kesä katsastusten kanssa. Kuusi katsastusta ja kaikki läpi kerralla.
     
  4. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Mites on, auto katsastettu heinäkuussa tänä vuonna. Kun pääsin auton alle, hokasin että jäykkää taka-akselia oli hitsattu todella törkeästi räkien eikä loppujen lopuksi edes ihan oikeesta kohdastakaan. On täytynyt osua katsurin silmään. Eli laillista korjausta vai ei? Kaverikatsastusko? Viikko sitten auton hankin ja tällaisia ihmettelen.
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Voithan kysyä sieltä asemalta jossa katsastettu, mutta trafille ei kannata ilmiantaa.
    Sarvikuono kun ajattelee asian niin, että sakotetaan asemaa ja kielletään koko moisen mahdollisuus eli siihen loppu alusta muutokset
     
  6. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Jeepin käytin konttorilla, ei löytänyt muuta kuin liian ylös suunnatut sumarit, ei tosin merkannut mihinkään .. aivan turhathan ne on muutenkin koko tuikut.. Eka katsastusmies joka kiersi kaikki turvavyöt naksuttelemassa. Iskareita epäilin kun yksi on vuotanut, mutta ei siitäkään sitten mitään, uudet pumput on kyllä jo tulevaisuutta varten varattu.
     
  7. KajS

    KajS Gearhead

    Kaverikatsastus on osuva termi. Ostin slanttivanin kaksi vuotta sitten, juuri edellisenä päivänä katsastettuna. Ajoin sen suoraan pojan tallille. Purettiin väliseinä ja poistettiin matot. Sitten poika otti sorkkaraudan ja tutki pohjaa ruostereikien ympäristöstä ja muualta, missä oli pehmeetä. Neljännesneliö hitsattiin uutta peltiä. Esim. vasen takalokasuoja oli koko matkalta irti lattiasta ja vieressä 2-3 cm rako.
     
  8. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Eikä nää ole edes ainoita mitä tiedän. Tää alkaa meneen kohta siihen ettei leimattua autoa uskalla edes ostaa... :(
     
  9. Bukero

    Bukero Gearhead

    kyllä se "justleimattu" tosiaan on joskus ihan vitsi. katsastushenkilötkin on kuiteskin vaan ihmisiä ja ihmisethän niitä virheitä tekee.
    varsinkin noissa nykykikottimissa alkaa olla niin paljon tarkastuskohteita ja merkkikohtaisia omituisuuksia että saattaapi olla se 10-15 min vähänlaisesti niihin perehtyä.
    tuollanen vanhanliiton perusauto esim ennen 90-lukua tehty on aika helppo verrattuna näihin aero-ohjuksiin joissa tarkastus kohteet peitetty kaikenmaapallon suojamuoveilla ja verhoiluilla.
     
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    On se jo esim. W124 mersun kohdalla ollut sellasta ettei sitä pohjaa korjata kaikkialta vaan suojamuovin ruuvin kohta korkeintaan jotta voidaan vetää peittoon kaikki tarkastelua kestämätön jalkatilan takaa.


    Siitä ei tietty puhuta sen enempää mistä tiiän:D
     
  11. KajS

    KajS Gearhead

    Katsastutin tänään mondeofarmarin ('05, 110 cid/ 110 hp) onnistuneesti Raision K1-katsastusasemalla. Laskujeni mukaan 8:s onnistunut katsastus tuon auton kanssa. Ei kertaakaan hylkyjä tai huomautuksia. Hyvä auto.

    Edit: Tänään oli eka päivä katsastaa tuo, joten nyt on ns. pitkä leima.
     
    Muokattu: 22.11.2016
  12. BBC

    BBC Guest

    4 hot rodia ja Amerikan mosse eli mustang leimattu tänään.
    Kaikki valmiina ajoon kevääksi.

    Aulis


    Homma toimii kun ei ole turhia kuraoja nimisiä ylimääräisä ja asiaan kuulumattomia äijiä notkumassa siellä ja puhumassa paskaa katsastusmiehille.
     
    Valvojamuokkaus: 23.11.2016
  13. pulttirengas

    pulttirengas 3rd gear

    Kävin tosiaan aamulla katsastamassa miljoona kilsaa rullatun -66 Duetin ja leima tuli heittämällä, piristi vanhan katsastusukon päivää. Kassatyttö oli tapansa mukaisesti ihan pihalla ja veloitti päästömittauksen. Sain kyllä käteisenä sen samantien takaisin kun huomautin asiasta, ei ainakaan tarvinnu pankkiautomaatilla käydä.:D
     
    faffeli, Gary Grand ja KajS tykkäävät tästä.
  14. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Kilvet tuli -63 mercury montereyhyn. Muuten ei mitään moitittavaa taka pyörät liian leveät
     
    KajS ja Herje tykkäävät tästä.
  15. nuffield

    nuffield Gearhead

    59 Letukan käytin leimalla huomautuksetta tänään.
     
    KajS ja Vuokralainen tykkäävät tästä.
  16. wilburi

    wilburi Gearhead

    Valiant sai kans luvan liikuskella katsastettuna kylillä.
    Vähän kyl jännäkakkaa meinas pukkaa kun ei meinannu eile ladata ollenkaan vaan onneks nyt taas pelaa
     
    KajS tykkää tästä.
  17. jaketin

    jaketin Gearhead

    Dart on tänään saanut leiman huomautuksetta :)
     
    wilburi tykkää tästä.
  18. jrasi

    jrasi Gearhead

    Käytin Sevilleä leimalla, kun jälleen katsastusaika yllätti autoilijan. Ensin koitettiin ottaa käryt korjaamolla, mutta lambda-arvo ei aivan pudonnut tarpeeksi alas vuotavien takapönttöjen takia. Noh, minä sitten päätin että haetaas nyt vikalista.

    Yllätys oli aika suuri, kun katsuri löi lapun kouraan "Hyväksytty". Oli lambda mennyt juuri rajojen sisään. Johtuuko eri mittarista vai sattuiko mittailemaan vähemmän vuotavasta pöntöstä, tiedä häntä. Ehkä sen putkiston vois viimeinkin tehdä...
     
  19. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Männä viikolla kävin Polaran kanssa leimalla Lahden A-katsastuksessa Katsastajankadulla. Mukavaa palvelua olit käyttiksen tai harrastepelin kanssa liikkeelleä. Niin ja leima jälleen Polaraan.
     
  20. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Noi päästömittauslaitteet on melko erilaisia, vielä kun toisissa paikoissa ei ne putsaa sitä ikinä niin siellä letkussa on kauhallinen vettä niin ei ihmekkään jos näyttää hulluja.

    Sit sinne pitäs joka vuosi vaihtaa se happipömpylä, mut moniko sitäkään vaihtaa ennen kun laite ei enää anna mitään arvoa.

    Yks katsuri koitti hylätä mut aloin protestoimaan kun koneessa oli 55 HCta pohjalla vaikka pilli oli telineessä eikä pakoputlessa....
     

Kerro tästä muillekin!