vesivehmaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja dd64, 4.5.2017.

  1. elky

    elky Gearhead

    Onhan sulla Polarassa hirmusti moottoria ja raakaa vääntöä. Puhallat sitten viimeistään loppupäässä voimalla ohi.
     
  2. pptalo

    pptalo Gearhead

    Mulla oli 340 Swinger -91 - 93 silloin toi Scamp oli tällä kylällä ja voitti kisan
     
  3. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Autokin oli esittelyssä veekasissa mielestäni, joko kisan yhteydessä tai muuten.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Eikös Brakettiin tullut joku minimi aika sääntö ton Scampin jälkeen, ellen ihan väärin muista. Ettei muiden tarvii odottaa viivalla 10sec rajotinta ja transbrakea vasten :D
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ei kai voimalla sentään. Massalla sitä mennään?? Meinaan kun tuo perheauto painaakin sen 2100 kg tankki täynnä ja kuski mukana. Käytiin nääs vaa'assa kun katsastettiin 2015 keväällä. Ainut mikä on feikkiä, on kuskin paino. Laskivat kuskin painoksi 75 kg :D. Eihän se ole sinne päinkään oikeasti.
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Menikö pyörät pitkäksi vai sivusuunnassa ulos?
     
  7. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    kasimo ja Larry tykkäävät tästä.
  8. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tuli ekaa kertaa käytyä pällistelemässä ja oli ihan kiva tapahtuma. Onkos kellään videota tuosta Hemi Jaguarista? Sen lähtö jäi itseltä näkemättä.
     
  9. kasimo

    kasimo 3rd gear

    Hurjan näköinen se camaro, jossa hirtti kaasu (ilmeisesti) burnoutissa pohjaan.
     
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Niin oli, katsoin itekin että vetääpä pitkän burniksen ja sit lähti kirjoittamaan ja yleisöstä kuulu aika monta "OHO" huokausta.
    Keltanen Celica veteli kanssa aika radan leveydeltä siellä loppupäässä.
    Tosin ne moottoripyörät jäi ihmetyttämään, että mitä ne teki kun just pääsin itse alueelle niin en nähnyt.
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ehkei ihan mitä haetaan, mutta uskoisin että sama jagge kyseessä, mutta video ei oo vehmaalta.

     
  12. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Jagge jostain syystä ujostelee kelloja, nytkään se ei tahtonut kakkosella kuulemma oikeen käydä. Meni kuitenkin sentään 14 puolelle. Katotaan jos sille jotain lääkettä keksis, jos ei tälle ni seuraavalle kesälle. Oishan siel tallin takanurkassa kyl yks oranssi motori joutilaana...
     
    jknR tykkää tästä.
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    hyvin se motaril menee..!
     
  14. dd64

    dd64 Gearhead

    Topikin alotin kysyäkseni saako avoimilla putkilla ajaa.... Toimistolle yritin soitella monta kertaa, mut "numero ei juuri nyt käytössä"??? Perjantaina tuuttas jo, mut kukaan ei vastannu... no onneks black list topikissa selvis et saa ajaa avoimilla.
    itte tapahtumassa pääsin (sain aikaseks) ajaa kolme lähtöö, joista yhteen (ensimmäiseen) löyty aikakortti... Ei ymmärrä tota systeemiä...
     
  15. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    Joo tohon aikakorttihommaan voin sanoa että eipä käynyt kateeksi niitä jotka hommaa hoitivat.Jengi vois skarpata senverran että kävis hakemassa samantien korttinsa kun ovat ajaneet lähtönsä.Ite sain korttini,mutta kyllä jonkunaikaa saivat plärätä kasoja että löytyi.
    Juu ja kyllähän riversiden ajanottoporukan tekstiviestisysteemi on hyvä jos vertaa siihen että on pelkän aikalapun varassa.
     
  16. MarcoK

    MarcoK Gearhead

  17. ET68

    ET68 1st gear

    -Saiko joku alennusta yleisöparkissa amerikan rauta lehdellä? Ite kysyessäni yleisönpalvelija nappas lehden autoni kojelaudalta,selas sitä ja sano et tääl on malmin mainos, ettei käy. Kysyin klopilta ,että olisko tarvinnut tuoda koko vuosikerta,mutten saanut vastausta. Kaivoin sitten kuvetta niinku aina 34 vuoden kokemuksella. Toivottavasti olin ainoo,joka otti mukaan tietysti uusimman lehden. Se siitä lukijaeduista ja yleisöpalvelusta. Samoin kuuluttaja taas vaikeni tunniksi viime vuoden tapaan maalipään onnettomuudesta. Mut keli oli kohdallaan suomen suvessa.
     
  18. firesweep

    firesweep Gearhead

    Kisat oli hyvät ja keli mitä mainioin, niska punottaa vieläkin. Kritisoitavaa löytyy lipunmyynnistä. Kolmen henkilön ei tarvitse myydä lippua yhteen autoon. Parkkipaikalta löytyi oikea natsiliikenteenohjaaja. Seurattiin sitä huutoa ja mekastusta noin 5 minuuttia, enpä ole ennen nähnyt mokomaa. Ehkä ei ollut mies paikallaan tuohon hommaan.
     
  19. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Minä tuossa kuvia katsellessani ihmettelin, mitä kadunmiehen tapahtumassa tekee oikeat kilvanajovehkeet? Parista muustakin voisi nurista, mutta olkoon...
     
  20. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Kaipais jonkinlaista määrittelyä et mikä on oikea vehe kadunmiehen tapahtumaan, ja mikä taas sitte kilvanajovehe? Blacklist laitteet on kilpailu tapahtuman sisällä, mut muuten tapahtumaan osallistuvat kai ovat ihan rekisteröityjä ja katsastettuja katuautoja. Ja niin on kyllä valtaosa bläcklistläisistäkin, ellei peräti kaikki. Mut siellä sitä ei säännöissä vaadita.
     

Kerro tästä muillekin!